Sabah Çorbası Afyonkarahisar Belediyesi'nden

Sosyal projelerle vatandaşların gönlüne dokunmaya devam eden Belediyemiz, vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulunuyor. Belediyemiz tarafından geleneksel hale getirilen ve Afyonkarahisarlıların soğuk kış günlerine sıcak bir başlangıç yapmasını sağlayan sıcak çorba dağıtımı, bu kış da devam ediyor.

Sıcak çorba ikram etme geleneği bu kez de yoğun kar yağışı ardından güne yeni başlayan vatandaşlarımız ve güzergâhı kullanan sürücülerimiz ile devam etti. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ve ekiplerimiz, sabah saatlerinde Özdilek Kavşağı’nda yola çıkan vatandaşlara ve sürücülere çorba ikram etti. Kurulan stantta ikram edilen çorbalar ise vatandaşları oldukça memnun etti. Soğuk havada ikram edilen sıcak çorbaları içen vatandaşlar, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e teşekkürde bulundu.

Sıcak çorba ikramında ikinci durak ise çeşitli illerden şehrimize gelen karavancılar oldu. Ekiplerimiz KaravanFest2022 için şehrimizde bulunan karavan tutkunlarına çorba ikram etti. Karavancılar Afyonkarahisar’da olmaktan mutlu olduklarını belirterek Afyonkarahisar Belediyesine teşekkür etti.

“SOĞUK HAVADA SICAK ÇORBA”

Soğuk kış günlerinde ikram edilen bir bardak çorbanın, vatandaşlarla belediye arasında gönül bağı oluşturduğunu belirten Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, “Şehrimizin en hareketli noktalarından birisinde Özdilek Kavşağı’ndayız. Hava oldukça soğuk, burada hemşehrilerimize sıcak çorba ikramında bulunuyoruz. İkramlarımızdan hoşnut kalınması bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Zaman zaman farklı noktalarda ikramlarımız oluyor ve olmaya da devam edecek” dedi.

VATANDAŞLARIMIZA SABAH ÇORBASI SÜRPRİZİ

Ekiplerimiz tarafından sunulan çorba ikramına vatandaşların ilgisi yoğundu. Kar yağışı ve soğuk bir havada sıcak çorba ile güne başlayanlar, Başkanımız ve ekibine teşekkür etti. Belediyemiz, kış ayları boyunca vatandaşlara sıcak çorba ikram etmeye devam edecek.

Editör: Haber Merkezi