Saadet Partisi’nden Vali Yiğitbaş’a Ziyaret

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş ve parti yönetimi, Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nı makamında ziyaret ederek, görevinin hayırlı olmasını diledi. Valimiz Yiğitbaşı nazik ziyaretleri nedeniyle konuklarına teşekkür etti.

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş, beraberindeki İl Başkan Yardımcıları ve Kadın Kollarıyla birlikte geçtiğimiz ay Valiler Kararnamesi ile göreve gelen Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’yı ziyaret ettiler.

Ziyarette “Sayın Valimizin şehrimize değer katacağına inanıyoruz” diyen Karataş “Saadet Partisi teşkilatları olarak Afyonkarahisar’a yapılacak tüm hayırlı hizmetlerde Valimizin yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Şehrimizin bir çok problemi var bu problemler ancak toplumun bütün kesimleri ile beraber istişare edilerek adım atılırsa çözülebilir. Özellikle şehrimizde kırsal kesimdeki gençlerimizin problemleri var. Bu konuda Gençlerimizi eğitim, sanat ve spora yönlendirerek onların şuurlandırılması ve topluma kazandırılması gerekiyor. Toplumumuzda aileye kıymet verirsek sorunlar çözülmeye başlayacaktır.

Bu vesileyle Sayın Valimize her zaman destek olarak bu sorunları hep birlikte çözebileceğimize inanıyorum. Yeni vazifesinin hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Vali Yiğitbaşı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek İl Başkanı Karataş’a düşüncelerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyarette Saadet Partisi Kadın Kolları Yiğitbaşı’na çiçek ve hediye takdim etti.

Editör: Haber Merkezi