SAADET PARTİSİ’NDE KONGRE HEYECANI
 
Saadet Partisi İl Başkanı Adnan Şenel yaptığı açıklamada hem kongre hazırlıklarını hemde gündemi değerlendirdi.
 
Kongre ile ilgili basın açıklaması yapan Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Adnan ŞENEL; Afyonkarahisar İl Teşkilatı olarak ilçe kongrelerini tamamladıklarını ve 19 Mart Pazar günü büyük bir coşku ile, Afyon Lisesi Konferans Salonu’nda Saat 14.00’de İl Kongresini yapacaklarını ve kongreye Genel Başkan Yardımcısı İstanbul İl Başkanı Birol Aydın’ın beyin katılacağını bildirdi.
 
 
Adnan Şenel yaptığı açıklamada ;
Bu davaya gönül vermiş gencisiyle yaşlısıyla , erkeğiyle kadınıyla,1969 yılından bu tarafa ben milli görüşcüyüm Prof.Dr.Necmettin Erbakan Hocamızın açtığı bu kutlu yolda yürüyorum diyen herkesi kongremize bekliyoruz.
 
Erbakan Hocam  Afyon’a Fabrikalar kazandırdı.En güzel hizmetleri tüm milletimize yaptı hamdolsun . Şimdi onun bize bıraktığı mirası kıyamete kadar götüreceğiz inşallah.
 
Saadet Partisi, aziz milletimizin dünya görüşü ve değer ölçülerini esas alan Milli Görüş çizgisinde siyaset yapmayı benimseyen bir siyasi parti olarak karşılaşılan sorunlara milli çözümler üreten bir partidir.
 
 
Değerli Basın mensupları
Yoğun  gündemini takip ediyoruz. Bazı Avrupa ülkeleri son günlerde ülkemize yönelik bizleri hayrete düşüren tavırlar takınmakta ve uygulamalarda bulunmaktadırlar.  Özellikle Hollanda’nın Dış İşleri ve Aile Bakanlarımıza yönelik takındığı tutum ve uyguladığı muamele diplomatik nezaketsizliğin ötesinde büyük bir hatadır. Bu hatalı tavır, sadece iki ülke arasında oluşacak bir problem olarak kalmayacak çok daha büyük problemlere sebebiyet verecek bir mahiyettedir. Biz Hollanda’nın bu tavrı neden takındığını bilmiyoruz. Ancak ne sebeple olursa olsun takındıkları bu tavrı doğru bulmadığımızı ve kınadığımızı ifade etmek istiyorum. Ayrıca Hollanda Hükümetini bu hatalı tavırdan biran evvel dönmeye ve bu hatasını telafi edecek adımları atmaya davet ediyorum. Zira Hollanda Hükümeti mevcut yaklaşımı ile ne elde etmek istiyorsa bilmeli ki, bu yaklaşımlar çok farklı ve genelde beklenenin aksine neticeler doğurabilir.
 
AB Üyeliği Silbaştan Ele Alınmalı
Biz her vesile ile AB’nin bizim için asla medeniyet projesi olmadığını, batının genelde çifte standartlı olduğunu dile getiriyoruz. Tarih, Batı aleminin bu tavırlarının örnekleriyle doludur. Ülkemizin bu tavırlara karşı duruşu ancak şahsiyetli bir dış politika anlayışı ile engellenebilir. Bu yaşananlar AB ile üyelik görüşmelerimizin silbaştan ele alınmasını gerektirecek kadar önemli olduğu kanaatindeyiz. Öte yandan ülkemiz bu krizi fırsat bilmeli ve önündeki en önemli alternatif olan D-8’i bir an evvel harekete geçirmelidir.
 
Editör: Haber Merkezi