SAADET PARTİSİ MERKEZ İLÇE KONGRESİNİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
 
Saadet Partisi  Afyonkarahisar Merkez  ilçesi Olağan Kongresine gerçekleştirildi. İlçe Başkanlığına Hüseyin Ayva ve yeni yönetimi seçildi.
 
Saadet Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Hüseyin Ayva, yaptığı konuşmada, görevin kendisine verilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek delegelere teşekkür etti. Bizden önce  partimize hizmet eden ilçe Başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyoruz.Hepsinden Alah razı olsun.
 
 
Kongreye Saadet Partisi Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Osman Hazer , Saadet Partisi  İl Başkanı Adnan Şenel ve partililer katıldı.
 
Saadet Partisi İl Başkanı Adnan Şenel yaptoğı konuşmada ;
Şimdiye kadar partimize hizmet eden ilçe Başkanımıza ve yönetimine teşekkür ederiz.
 Allah onlardan razı olsun.Yeni seçilen Yönetiminede şimdiden başarılar dileriz
Ülkemizin üzerinde Büyük oyunlar oynanıyor.Bu oyunu inşaallah bozacağız. Irkçı empeyalizmin Büyük Oyunu; Fırat ve Nil nehirleri arasındaki arz-ı mev'ud topraklannı içine alacak şekilde büyük İsrail'i kurmak, Büyük İsrail'in emniyeti için de Fas'tan Endonezya'ya kadar bütün ülkelerin idaresini etkisi altına almaktır. Afganistan, Irak ve Suriye'de yaşananlar bunun göstergeleridir. Nihai hedef ise, Anadolu'da İsrail için tehdit teşkil edebilecek, Selçuklu ve Osmanlı mirasçısı bir Türkiye'yi bırakmamaktır.


Saadet Partisi, "Büyük Oyun"u bozacak bir Türkiye'nin teminatıdır. Her türlü haksızlık ve zulme karşı Adil bir Türkiye. Bugün İslam cografyasında işgal, bölünme, iç karışıklık ve zulüm gibi bizleri derinden üzen olumsuz hadiseler de yaşanmaktadır. Bilinmelidir ki, bütün zulüm ve kanşıklıklann İslam cografyasında yaşanması tesadüf değildir.Saadet Partisi, tarihi müktesebatına uygun olarak olumlu gelişmeleri hedefine ulaştırrnak, olumsuz hadiseleri bölgemiz ve ülkemiz lehine çevirmek için var. Saadet Partisi, her türlü haksızlık ve zulme karşı adil bir Türkiye'nin teminatıdır.
 
 
Kongrede Saadet Partisi Genel Merkez Disiplin Kurulu Osman Hazer
konuşma yaptı.
Kongremiz hayırlı olsun.Şu ana kadar partimize hizmet eden ilçe Başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyoruz.
Hepsinden Alah razı olsun.Yeni seçilen Heyetede şimdiden başarılar dileriz.
Saadet Partimizin kuruluş tarihini 20 temmuz olarak belirlememiz tesadüfi değildir. Kıbrıs Barış Harekatının yapıldığı gün bilinçli olarak seçilmiştir. Çünkü Saadet Partisi Milli Görüş sahibidir. Milli Görüş Türkiye’de de dünyada da barışın ve huzurun sağlanmasının çaresidir. Saadet Partisinin hedefi yeryüzündeki bütün insanların saadetidir ve bunu ilk şartı da huzur ve barıştır.
 
 
Kıbrıs Milli Davamızdır.
Kıbrıs´ta sadece Rumların değil, Batı´nın da gözü vardır. Stratejik bir nokta. Bizim için hayati ehemmiyet taşıyan bir parçamız. Verilecek tavizin telafisi mümkün olamaz. 1974 yılında MSP´nin ortağı olduğu koalisyon döneminde Barış Harekâtı´nın gerçekleşmesi ile çizilen sınırlar 1974 yılından beri geçerliliğini koruyor. 1980 yılından sonra da KKTC kuruldu ve ilan edildi. Şimdi hükümetler bu devletin diğer ülkeler nezdinde tanıtılmasına çaba sarf etmelidir.Rumlar ve  dış güçler konuyu tekrar tekrar masaya koyuyor. Kıbrıs Barış Harekâtıyla katliamı önledik. Bu gün adada barış ve huzur var. Adanın da garantörü yine Türkiyedir.
 
Saadet Partisi  Afyonkarahisar Merkez  ilçesi yeni yönetimi,
şu isimlerden oluştu.
 
 
HÜSEYİN AYVA
ADEM DİKİCİ
RAMAZAN TÜRKASLAN
MAHMUT ÇENGELCİ
NURETTİN AKKAYA
MUAMMER GÖKMEN
AHMET ÖNAL
RAMAZAN USLU
MEHMET SELEK
HALİL YAVUZ
HASAN ÇELİK
ORHAN ARSLAN
OĞUZ UYAR
ALİ OYSAL
AHMET KALAY
İBRAHİM YAVUZ
NECMETTİN ÜNLÜ
MEHMET SÖNMEZ
MEVLÜT YER
CANER ÖNAL
METİN ALTIN
YUSUF ÖZÇELİK
YAKUP ÖZGÖK
İSMAİL KALA
SÜLEYMAN BOY
ÖMER KORKMAZ
AHMET AYVAZ
HALİL HASIRCIOĞLU
MUSTAFA DİKİCİ
LOKMAN DURMUŞ
 
 
 
Editör: Haber Merkezi