“Saadet Muhtarları Dinliyor!”


Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Hamza Gümüşkanat ve Yönetimi, Merkezde görev yapan mahalle muhtarlarını ziyaret etti.

Gümüşkanat Muhtar ziyaretleriyle ilgili değerlendirmesinde şunları ifade etti;

"Saadet Partisi olarak “Saadet Muhtarları Dinliyor” çalışması yapıyoruz. Bu bağlamda Akcin, Yarenler, Taciahmet ve Ali Çetinkaya Mahalle muhtarlarımızı ziyaret edip, mahallelerimizin sorunlarını kendilerinden dinlemek istedik. Bizler mahalle ve esnaf ziyaretleri yaparak, mahalle ve sandık temsilcilerimizle beraber, “mahallelerimizin sorunları ve çözüm yolları” konulu çalışmalar yapmaktayız. Böylece sorunlar hakkında bir nebze olsun kamuoyu oluşturmak istiyoruz.

Böylece çözüme daha kolay ulaşabileceğimize inanıyoruz. Bizler de bu mahallelerin evladıyız. Aynı kederi, aynı kaderi paylaşıyoruz. O bakımdan mahalle çalışmaları bizim için elzem. Muhtarlarımız devletimizin halka dönük yüzü. Tabiri caizse kılcal damarlar gibi önemli. Bugün biz sizi dinlemeye geldik. Notlarımızı alacağız. Ve çözüm yolları hakkında çalışmalar yapacağız.

Devletimiz ve milletimiz arasında köprü görevi üstlenen, mahalle ve köylerimizde millet iradesinin mihenk taşı olan, demokrasimizin geleneksel işleyişinde, yerel yönetimler ve kamu yönetiminde gördükleri işlevleri ile önemli bir yere sahip muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü de tebrik ediyoruz.

Muhtarlar Günü vesilesiyle; Saadet Partisi olarak, muhtarlarımızın sorunlarının çözümünün demokrasinin özü için gerekli olduğu bilinciyle mücadele etmeye kararlı olduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruz.“

Editör: Haber Merkezi