Resim Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Verildi.

II. Ulusal Çocuk Resim Yarışmasında İlimizde Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Verildi.
 
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen II. Ulusal Çocuk Resim yarışmasında dereceğe giren öğrencilere İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce ödülleri verildi.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hüseyin ARAP; 
‘‘Bakanlığımızca genç nesillerin resim üzerinden gıda güvenirliğine dair birikimlerini, beklenti ve hayallerini yansıtılabilecekleri bir paylaşım platformu oluşturmak ve kamuoyunda gıda güvenilirliğini ile ilgili farkındalık geliştirmek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı ve proje sponsor kuruluşu Türkiye Süt, Et, Gıda Sanayileri ve Üretici Birliği (SETBİR) işbirliğinde ilkokul 2-3 ve 4 sınıf öğrencileri için ‘‘Geleceğimizin Gözüyle Güvenilir Gıda Çocuk Resim Yarışması’’ düzenlendiğini ifade ederek yarışmada dereceğe giren öğrencileri tebrik eder, başarıların devamını dilerim’’ dedi.
Daha sonra yarışmada I. olan Kadaifçioğlu İlkokulu  4. Sınıf öğrencisi Ümmü Gülsüm ATILGAN, II. Bolvadin Kurucaova İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Yusuf TUNCER ve III. Kocatepe İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Ramazan EMİROĞLU’na Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İl Hüseyin ARAP, İl Milli Eğitim Müdürü Metin YALÇIN tarafından ödülleri verildi.
 
 
 
 
 
                                                                                           Hüseyin ARAP
                                                                                 Gıda Tarım ve Hayvancılık
                                                                                              İl Müdürü
 
 
Editör: Haber Merkezi