Resim, Şiir ve Kompozisyonlar Sizden, Hediyeler Bizden

Afyonkarahisar Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı anlamlı bir projeyi hayata geçirdi. Eğitim Engel Tanımaz adlı proje ile salgın nedeniyle evlerinde kalan ve şartlı eğitim desteğinden faydalanan 20 yaş altı çocuklarımız evde kaldıkları günleri anlatan şiir, kompozisyon ve resimler ile hediyeler kazanıyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler gereği 20 yaş altı gençlerimize sokağa çıkma kısıtlaması getirildi. Eğitim öğretime ara verilmesi ve evlerinde kalmaları ile bir hayli sıkılan gençlerimiz için Afyonkarahisar Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı anlamlı bir projeyi hayata geçirdi.

"Eğitim Engel Tanımaz" projesi kapsamında Vakfımızdan şartlı eğitim yardımından faydalanan çocuklarımız zorunlu olarak evde geçirdikleri günler hakkındaki duygu ve düşüncelerini anlatan şiir, resim, kompozisyon yazarak hediyeler kazanıyor. Proje ile hem öğrenceleri sevindirmek hem de kişisel gelişimlerine katkı sağlamak hedefleniyor.

Proje kapsamında haftalık olarak istenilen şiir, resim ve kompozisyonları Vakfımıza teslim eden öğrencilere oyuncak, kitap ve kırtasiye malzemesi gibi hediyeler verilecek.

Editör: Haber Merkezi