Rektör Solak'tan teşekkür ziyareti

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

29 Mart 2009 yılında başladığı belediye başkanlığını görevinde, 2014 yerel seçimlerinde Afyonkarahisar Belediyesi tarihinde ilk kez üst üste seçilen bir belediye başkanı olarak tarihe geçen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin ardından görevini tamamlayacak.

Bu doğrultuda, yaklaşık üç aydır toplumun tüm kesimlerinden ziyaretçi akınına uğrayan Başkan Burhanettin Çoban'ı son olarak Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çoban, Rektör Mustafa Solak'a teşekkür eti.

Rektör Solak ise görev yaptığı süre boyunca Başkan Burhanettin Çoban ile uyum ve işbirliği içinde akademik ve kültürel alanda birçok önemli projeye imza attıklarını söyledi. Başkan Çoban'a görev yaptığı iki dönemde Afyonkarahisar'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Solak, bundan sonraki yaşamında başarılarının devamını diledi.

Editör: Haber Merkezi