Rektör Solak: Kent Bilimci bir aday olmasına sevindim
Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, “Marka bir şehir için üniversitemizle el ele vermeliyiz” dedi.
MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Mustafa Solak’ı makamında ziyaret etti. Seçim çalışmalarını anlatan Çetinkaya, amaçlarının Afyonkarahisar için en iyi hizmeti sunmak, ideal projelerle şehri marka haline getirmek olduğunu söyledi. Çetinkaya, projelerini uygulama aşamasında üniversiteyle yapılacak olan iş birliğinin önemine vurgu yaparak, Afyonkarahisar’ın yeterince Üniversiteden faydalanmadığını kaydetti.
“Afyonkarahisar için herkes elini taşın altına koymalı” diyen Çetinkaya, şehrimiz için hazırladığı projelerden bahsetti. Çetinkaya konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
“Projelerimizi hayata geçirmeye başladığımızda göreceksiniz ki tüm kesimleri memnun edeceğiz. Öğrencimizi, öğretim görevlilerimizi, Afyonkarahisarlı vatandaşlarımızı, dışarıdan termal turizm için gelecek vatandaşlarımızı da düşünüyoruz”
“KENT BİLİMCİ BİR ADAY OLMASINA SEVİNDİM”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Solak ise Kent bilimci bir belediye başkanı adayı olmasına sevindiğini söyledi. Her zaman Afyonkarahisar için kim olursa olsun Üniversitenin kapılarının sonuna kadar açık olduğu vurgusunu yapan Rektör Solak her alanda ARGE çalışmaları yapabilecek, Materyale sahip olduklarını söyledi.
ARGE çalışmalarında öğretim görevlilerinin de yer alacak olmasının Afyonkarahisar için büyük avantajlar sağlayacağını aktaran Rektör Mustafa Solak “Materyalimiz de var hocamızda. Bize gereken proje. Gelen projeleri değerlendiriyoruz” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Solak, Aday Çetinkaya’ya başarılar diledi.
Ziyarette Çetinkaya’ya MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan, İl Kadın Kolları Başkanı Gönül Ar Güngör ve Merkez ilçe Başkanı Alper Yağcı eşlik etti.
 
 
 
 
Editör: Haber Merkezi