Rektör Karakaş’ın Katılımıyla 300 Fidan Toprakla Buluştu

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı organizasyonu ile Ahmet Necdet Sezer Kampüsü yurt yolu ile Kuğu Kafe arasındaki alanda 300 fidan toprakla buluştu.

Fidan dikme etkinliğine; AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şuayıp Özdemir ve Prof. Dr. Murat Peker, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsa Sağbaş, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Güler, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Erol, Bolvadin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Fişne, Genel Sekreter İhsan Ceran, Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri Müdürü Ahmet Ertürk, daire başkanları, şube müdürleri, akademik ve idari personel ile birlikte öğrenciler katıldı.

Kırmızı çiçekli akasya, salkım söğüt, çınar yapraklı akçaağaç, flamingo akçaağaç, süs eriği, süs elması, iğde, burgulu söğüt, dişbudak, sofora fidan türlerinin olduğu etkinlikte konuşma yapan AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, insanın, insanla ve aynı zamanda da çevresiyle yaşayan bir varlık olduğunu söyledi. Karakaş, “İnsanın insanla olan ilişkisi düzgünse mutlu olur. Çevreyle olan ilişkisi düzgünse de mutlu olur. Çevreyi bu kadar betonlaştırdığımız, çevreye bu kadar vahşice müdahale ettiğimiz bir dönemde yaşıyoruz. Böyle bir dönemde çevrenin güzelleşmesine yapılan her katkının değerli olduğunu düşünüyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi