Ramazan Bayramında ünlüler geçici

Ramazan Bayramı’nda birbirinden ünlü sanatçıları ağırlayacak olan Afyonkarahisar’daki termal oteller, misafirlerine unutulmaz bir bayram yaşatacak.

Her yıl birbirinden ilginç gösteri ve şovlara imza atan Afyonkarahisar’daki termal oteller, Ramazan Bayramı’nda da birbirinden ünlü sanatçıları ağırlayarak, müşterilerine eğlence dolu günler yaşatmayı hedefliyor.
Termalin başkenti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Afyonkarahisar’daki termal oteller, bu Ramazan Bayramı’nda da müşterilerine bayram ziyafeti çekecek.
Bayram dolayısıyla Petek Dinçöz, Demet Sağıroğlu, Nüket Duru, Alpay, Linet ve Bülent Ersoy gibi ünlü sanatçılar Afyonkarahisar'daki termal otellerde sahne alacak.
Doluluk oranında yüzde 100’e ulaşmayı hedefleyen oteller sanatçılar dışında çeşitli gösteri ve şovlarla müşterilerine güzel bir bayram tatili yaşatmayı hedefliyor.

-Gala gecesinde yıldızlar geçidi

Termal Oteller Gala Gecesi programı kapsamında, Ramazan Bayramı’nın 2. günü ünlü isimlere ev sahipliği yapacak.
Bu yıl ilk Ramazan Bayramını yapacak olan Güral Afyon Wellness&Convention 20 Ağustos 2012 Pazartesi günü Petek Dinçöz sahne alırken, Korel Termal Otelde Ramazan Bayramının 2’inci gününde Nükhet Duru sahneye çıkacak.
Oruçoğlu Thermal Resort Otel’de aynı günün akşamı Demek Sağıroğlu’nu ağırlayacak.
Afyonkarahisar’ın Sandıklı İlçesinde bulunan Safran Termal Otelde ise 3 günlük Ramazan Bayramında ünlü isimler sahne alacak.
Safran Termal Otelde Ramazan Bayramının 1’inci günü Alpay’ın sahne alacağı gecede 2 günü Linet, 3’üncü günü ise Bülent Ersoy sevenleri ile buluşacak.
Editör: Haber Merkezi