Protokol Üyeleri Taş Medrese’de Bayramlaştı

Valiliğimiz tarafından düzenlenen Ramazan Bayramı Resmi Bayramlaşma Töreni, Vali Gökmen Çiçek ve protokol üyelerinin katılımıyla Taş Medrese ’de yapıldı. Birbirleriyle bayramlaşan protokol üyeleri, birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Pandemi süreciyle ara verilen geniş katılımlı bayramlaşma töreni bu bayram coşkuyla yapıldı. Özlediğimiz bayram sevincinin yaşandığı törende, yüzler gülerken verilen mesajlarda samimi ve birlik beraberlik içerikli oldu.

Bayramlaşma Töreni’ne Vali Gökmen Çiçek, Milletvekilleri Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Burcu Köksal, Mehmet Taytak, Gültekin Uysal, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Osman Alp, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Mehmet Karakaş, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Nurullah Okumuş, Baro Başkanı Turgay Şahin, Vali Yardımcısı Ömer Tekeş, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Yılmaz Kırgel, İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, muhtarlar ve basın mensupları katıldı.

Protokol Üyeleri Mesajlarını Verdi

Sırasıyla söz alan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Milletvekilleri Mehmet Taytak, Burcu Köksal, İbrahim Yurdunuseven, Ali Özkaya, Veysel Eroğlu, Gültekin Uysal günün anlam ve önemini anlatan konuşmalarını yaptılar. Birlik ve beraberlik mesajları veren protokol üyeleri, tüm katılımcılara güzel bir bayram dilediler.

Birlik ve Beraberlik İçerisinde Nice Bayramlar Diliyorum

Son olarak söz alan ve herkese güzel bir bayram dilekleriyle konuşmasına başlayan Vali Gökmen Çiçek: “Birlik ve beraberlik içerisinde bir bayrama daha kavuştuk. İnşallah bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara kavuşuruz. Bu yıl başka bir heyecanımız daha var. Büyük Taarruz’un 100. yılını kutluyoruz. Mayıs ayı itibariyle eylül ayına kadar dolu dolu etkinliklerle 100. Yıl coşkusu yaşayacağız. İnşallah Afyonkarahisar’ımızın tüm kesimlerinin katılımıyla, vatandaşlarımızla Zafer’imizin coşkusunu hep birlikte kutlayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin bayramını tebrik ediyorum” dedi.

Bayramlaşma töreninde Vali Gökmen Çiçek ve protokol üyeleri tüm katılımcılarla tek tek bayramlaşarak, bayram dileklerini ilettiler.

Ardından İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek ve protokol üyeleri, emniyet teşkilatımızın değerli mensuplarının bayramlarını kutladı. Bu bayramda fedakârca görev yapan emniyet mensuplarına teşekkür eden Vali Çiçek, iyi bayramlar diledi.

Şehrin Her Noktasında Huzur Ortamını Oluşturuyoruz

Burada açıklamalarda bulunan ve emniyet mensuplarının başarılı çalışmalarıyla huzur ortamının oluştuğuna dikkat çeken Vali Gökmen Çiçek: “Afyonkarahisar’ın huzur ve güvenliği için canla, başla mücadele ediyorsunuz. Son zamanlarda gerçekten gözle görülür bir huzur ortamı var. Sizlerin özellikle de motosikletli timlerimizin verdiği mücadele önleyici tedbirler noktasında güzel sonuçlar veriyor. Erenler bölgesinde tüm halkımızın teşekkürünü alıyoruz. Kimsenin tasvip etmediği olayların yaşandığı bölgede şimdilerde bizlere emanet kız çocuklarımız gece saatlerinde bile rahatça evlerine, yurtlarına gidebiliyor. Sizlerin desteği ve özverili çalışmaları ile şehrin her noktasında huzur ortamını oluşturmaya çalışıyoruz. Sizleri gerçekten çok seviyoruz. Güvenliğimiz, bu ilin ırzı, namusu, şerefi, haysiyeti sizlere emanet. Bu şehir Büyük Taarruz’un şehri. Kurtuluş ateşinin yakıldığı bu topraklara, bu toprakların evlatlarına hizmet etmeyi kendimize şeref sayarak, o ruhla görevlerimizi yapmaya gayret edeceğiz. Hepinize görevlerinizde başarılar diliyor, bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Son olarak İl Jandarma Komutanlığını da ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek ve protokol üyeleri, ailelerinden uzakta bir bayram geçiren Mehmetçik ve jandarma teşkilatımızın bayramını kutladı. Bu bayramda da özveriyle görev yapan teşkilata teşekkür eden Vali Çiçek, iyi bayramlar diledi.

Editör: Haber Merkezi