Söke İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Akkoyun Üniversite Gençliğine Proje Döngüsü Yönetim Eğitimini Aktardı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Yüksek Öğretim arasındaki protokolün özelinde Aydın Adnan Menderes Üniversitesi ve Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü özelinde Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi ADÜ Atatürk Kongre Merkezi’nde İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Sinema Anabilim Dalı Başkanı, Ulusal ve Uluslararası Projeler Kurul Başkanı, Adnan Menderes Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü, Söke İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Akkoyun tarafından gerçekleştirildi.

İştirakçi Yükseköğrenim gençlerine projeleri diğer çalışmalardan ayıran hususlardan birisinin de başlangıç ve bitiş tarihleri ile çalışma takviminin belirli olduğunu belirtip Ortaya çıkacak verilerin değerlendirilmesi aşamasında üniversite, belediye, kalkınma ajansı, TÜBİTAK, Kültür ve Turizm Bakanlığı, TRT ve diğer ilgili kurumlardan sistematik projelerin gerçekleştirilmesinin mümkün olduğunu vurguladı.

100. Yıl evvel önümüzdeki ay Akşehir’de şekillenen gizli ve hummalı bir çalışma sonrasından Afyonkarahisar Kocatepe’de başlayıp Adalar Denizi’ne uzanan Büyük Taarruzun anlamlı yıldönümünde gençlerin yürüteceği projelerle bir-iki on sene evvel adımızın geçmediği sahalarda bugün nasıl baş sıralarda bulunuyorsak yakın gelecekte diğer sahalarda yer alabilme adına Avrupa Birliği Proje Döngüsü Yönetimi hakkında örneklendirmelerin sunulduğu etkinlikte geçmişte olduğu gibi gelecekte de Türk Milletinin kendi kültürüyle yer alacağı belirtildi.

Editör: Haber Merkezi