Polis Teşkilatımızın 176. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı

Kökleri iki bin yıllık medeniyet tarihimizin derinliklerine uzanan ve 10 Nisan 1845’te çağın gereklerine uygun şekilde tanzim edilerek kurulan Polis Teşkilatımız, kadim devlet geleneğimizin en önemli sembollerinden birisi olarak karşımızda durmaktadır.

Zaman ve mekan mefhumu gözetmeksizin, dürüst ve özverili çalışma anlayışıyla üstlendiği her görevi yerine getiren emniyet mensupları, insan haklarına saygılı, vatandaşlarımıza karşı hoşgörülü, yüksek disiplin anlayışına sahip, güler yüzlü ve yardımsever olmasıyla da milletimizin gönlünde ayrı bir yere sahiptir.

Her alanda kendini geliştiren, günün gerektirdiği yenilikleri kullanan ve teknolojiye ayak uyduran Türk Polis Teşkilatı dün olduğu gibi bugün de halkımızın en güven duyduğu kurum olmaya devam edecektir.

Bu vesile ile Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıldönümünde, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yad ediyor, emekliye ayrılmış ve vazifelerinin başında halkımızın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden yurdumuzun her köşesinde özellikle de şehrimiz Afyonkarahisar ‘ da görev yapan polislerimizin polis haftasını kutluyor, tüm Emniyet Teşkilatı mensuplarına ve ailelerine sağlık mutluluk ve başarılar diliyorum.

Editör: Haber Merkezi