Polis ağabeyler oyuncak yaptı
Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) öğrencileri bitirme ödevi olarak yaptıkları el ürünü oyuncakları, Ali Çetin Kaya İlköğretim okulu öğrencilerine hediye etti

Afyonkarahisar PMYO’nun 150 öğrencisi, bitirme ödevi olarak öğretmenlerinin verdiği el yapımı oyuncakları tamamladıktan sonra Ali Çetinkaya ilköğretim okulu öğrencilerine hediye ettiler.
Halkla ilişkiler dersi bünyesinde öğretmen 4. Sınıf Emniyet Müdürü Nazmiye Uğur’un mezun olacak öğrenciler verdiği bitirme ödevi el yapımı oyuncaklardı. Tamamlandıktan sonra PMYO Müdürü Sevilay Şahin ve Nazmiye Uğur’un önderliğinde, Ali Çetinkaya ilköğretim okulu öğrencilerine hediye edildi. Birbirinden güzel rengarenk oyuncaları harçlıkları ile yapan öğrenciler ayrıca yüz kadar da okuma kitabı hediye ettiler.
Geçtiğimiz ay da Hüseyin Sümer İlköğretim Okuluna kendi aralarında topladıkları kitapları hediye eden polis adaylarına Ali Çetinkaya İlköğretim Okulu Müdürü Nazir Karakuz, teşekkür etti. Ziyarette Kültür ve Turizm İl Müdürü Lokman Derya Solmaz da hazır bulundu.
Editör: Haber Merkezi