PMYO MÜDÜRÜ KARAGÖZ'DEN VEDA ZİYARETİ
Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevinden Polis Başmüfettişliği görevine atanan Müjdat Karagöz, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a veda ziyaretinde bulundu.
 Yaklaşık 17 ay boyunca yürüttüğü PMYO Müdürlüğü görevinden Polis Başmüfettişliği görevine atanması nedeniyle Afyonkarahisar'dan ayrılacak olan Müjdat Karagöz, Başkan Burhanettin Çoban'a veda ziyaretinde bulundu.
Afyonkarahisar'a ve Afyonkarahisarlılar'a hizmet etmekten son derece keyif aldığını belirten PMYO Müdürü Karagöz, görev yaptığı süre içerisinde çok güzel insanlar tanıdığını, bu nedenle Afyonkarahisar'ın gönlündeki yerinin çok farklı olacağını ifade etti. Afyonkarahisar'da kurumlararası diyaloga büyük önem verildiğini kaydeden Karagöz, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile oldukça uyumlu bir şekilde çalıştıklarını söyledi.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise Karagöz'e Afyonkarahisar'da görev yaptığı süre içerisinde yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Yeni görevinin hayırlı olmasını temin eden Başkan Çoban, başarılarının devamını diledi.
Editör: Haber Merkezi