Peynirci, "Erenler'de Üniversiteli Öğrencilerimizle Bir Araya Geldik"

Afyonkarahisar Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanı Caner Peynirci, yaptığı açıklamada;

“Çok yönlü sorunların, sıkıntıların, baskıların sancısının çekildiği ülkemizde, ekonomi çıkmaza sürüklenmiş, emek ve alın teri ile birlikte ahlak ve manevi değerler dışlanmıştır.

Enflasyon canavarı, her gün emeği ile geçinen dar gelirli insanların ekmeğinden çaldığı gibi gençlerimizide etkisi altına almıştır.

Yargıdan beklenen adalet dağıtımı, mafya denilen karanlık yeraltı güçlerinin eline geçmeye başlamıştır. Yolsuzluklar ve karanlık ilişkiler ile devlet içinde çeteler olduğu söylemi gün yüzüne çıkmaya başlanmıştır.

Ekonomiden güvenlik konusuna kadar yanlış politikalar ile içinden çıkılmaz bir bunalım yumağı haline gelen ülkemizde laiklik ve hukuk devleti anlayışı ağır biçimde zedelenmiştir.

Hal böyleyken yarınları için gelecek telaşı olan gençler acilen bu gidişattan kurtulup yeniden Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyeti düzlüğe çıkarmak istemektedir.
Erenler Mahallesinde yaptığımız çalışmalar sonucunda aldığımız tepkiler öğrencilerimizin geçinmekte zorluk çektiğini ve geleceğe umut ile bakmadıklarını açık bir şekilde ortaya koymuştur.

Biz Afyonkarahisar Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları olarak bu zor günleri genç kardeşlerimizle birlikte aşıp Atamızın emanetine sahip çıkmaya devam edeceğiz.
Türkiye’yi seven, insanı seven, Atatürk’ün kurduğu
laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti'ne sahip çıkan tüm yurttaşlarımızla birlikte geleceğimizi geri alacağız.

Sizlerin aracığıyla yaptığımız çalışmalar sonucunda üye olarak Büyük Cumhuriyet Halk Partisi ailesine katılan tüm genç arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum.

Unutmayın ki;
Gökyüzü şahittir, bu ülkeyi kurda kuşa yedirmeyiz.
Çünkü “Elleri var özgürlüğün”
Gel yurdumun insanı görün artık,
Özgürlüğün kapısında dal gibi
Ardında gökyüzü kardeşçe mavi.
Gökyüzü şahittir güneş doğacaktır.”dedi.
 

Editör: Haber Merkezi