Pazarlar, Cumartesi günü saat 10-17 arası açılacak

Sebzeciler Odası Başkanı Veysel Gök, yaptığı açıklamada:

27.04.2021 tarihli ve7576 sayılı genelge devamında, *ÜRÜN ARZINDA YAŞANAN ARTIŞ, *ÜRÜNLERİN SAKLAMA ZORLUĞU, *RAF ÖMÜRLERİNDEKİ KISALIK, *ÇİFTCİNİN ÜRETTİĞİ YAŞ SEBZE MEYVE GÜNÜBİRLİK ÜRÜNLERİN ZAYİ OLACAĞI YÖNÜNDE TESPİTLER SONUCU sadece 8 ve 15 mayıs Cumartesi günleri köy, belde, ilçe, ve ilimizde bütün pazarlarımız YAŞ SEBZE MEYVE ve FİDE satışı olarak açıktır.

İl ilçe hıfzıssıhha kurulu kararları ivedilikle alınıp, pazarlarımızda her türlü tedbirin Valilik, Kaymakamlık, Belediye Başkanları ve meslek odası katılımı ile planlanması ve uygulanması ve sahada bizzat takip edilmesi, kontrol faaliyetlerin eksizsiz yerine getirilmesi, en ufak aksaklık getirilmeden yürüme mesafesinde bütün vatandaşlarımıza mağduriyete neden olmadan hizmet sunulacaktır.

Pazarcı esnafının GÜNÜ GEÇMEMİŞ faaliyet (mesleğini gösterir) belgeleri muhakkak bulundurmaları gerekmektedir, çünkü çok sıkı kontroller giriş çıkışta olduğu gibi içerde de gerek tezgah aralarındaki mesafe vs. her türlü salgın önlemleri alınacaktır.

Son olarak etle tırnak misali kardeş olduğumuz müşterilerimize, vatandaşlarımıza tekrar teyit amaçlı belirtmeliyim ki, HAFTA İÇİ ve HAFTA SONU KURULAN BÜTÜN PAZARLARIMIZ, aynı yerinde cumartesi günü 10.00- 17.00 arasında açıktır. Kamuoyuna saygılarımızla arz olunur

Editör: Haber Merkezi