Parsak’tan, Afyonkarahisar’da İstiklal Madalyası harekâtı
 
Afyonkarahisar’a İstiklal Madalyası verilmesi hakkında MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak’ın TBMM’ye verdiği kanun teklifine destek büyüyor. Bugün Zafer Müzesi önünde imza kampanyası başlatılıyor
 
Kurtuluş Savaşı’nın başlangıç noktası olan Afyonkarahisar’a İstiklal Madalyası verilmesi için başlatılan çalışmalar meyvesini veriyor.
MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak’ın Afyonkarahisar’a İstiklal Madalyası verilmesi için TBMM’ye sunduğu kanun teklifine destek verilmesi için 11 Haziran Cumartesi saat: 14.00’te Zafer Müzesi önünde imza kampanyası başlatılacak.
SİYASET ÜSTÜ ÇALIŞMA
Afyonkarahisar’a İstiklal Madalyası verilmesi için verilen kanun teklifine her kesimden destek bekleniyor. Siyaset üstü olarak değerlendirilen çalışmaya katkı sunmak ve destek vermek isteyenlerin Cumartesi günü saat: 14.00’te Zafer Müzesi önünde bekleniyor.
BİRLİK İÇİNDE OLMALIYIZ
Konuyla ilgili açıklama yapan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, “Afyonkarahisar Kurtuluş Savaşı’nın başlangıç noktasıdır. Tarihi zaferimiz burada hayat bulmuştur. Bu yüzden Afyonkarahisar İstiklal Madalyasını çoktan hak eden bir şehirdir. Tüm hemşehrilerimizi bu mücadeleye ortak olmaya çağırıyoruz. Cumartesi günü Zafer Müzesi önünde saat: 14.00’te başlatılacak imza kampanyasına herkesin destek vermesini istiyoruz” dedi.
TÜM STK’LAR VE VATANDAŞLAR DAVETLİ
Afyonkarahisar’a İstiklal Madalyası verilmesi için yapılan çalışmaya ilimizde ki tüm siyasi partiler, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar davet edilidi.
 
 
Editör: Haber Merkezi