Parsak, ziyaretlerde bulundu

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak ilimizde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramına katılırken bir yandan da geçtiğimiz günlerde Hakk’ın rahmetine kavuşan teşkilat üyelerinin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu
Geçtiğimiz gün ilimize gelen MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak ilçe ziyaretlerinin ardından dün 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na katılarak gençlerin bayramını kutladı.
Programda gençlerle yakından ilgilenen Parsak hatıra fotoğrafı çekinirken, geleceğin genç nesle emanet olduğunu birkez daha vurguladı.
Parsak daha sonra MHP İl Başkanı Raşit Demirel ve Merkez İlçe Başkanı Mehmet Karagöz ile taziye ziyaretlerinde bulundu.
Geçtiğimiz günlerde Hakk’ın rahmetine kavuşan MHP Eski İl Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Arslan ve Hasan Şahbaz’ın evlerine ziyaret gerçekleştiren Parsak, taziyelerini iletti.
PARTİMİZE BÜYÜK EMEK VERDİLER
Hakk’ın rahmetine kavuşan Arslan ve Şahbaz’ın ülkücü camia içinde çok sevildiklerine dikkat çeken Parsak, “İsmail Hocamız okuduğu şiirlerle bizleri her zaman duygulandıran, heyecanlandıran bir kişiydi. Partimize büyük emekler verdi. Yine Değerli büyüğümüz Hasan Şahbaz’da partimizin her kademesinde önemli görevler alarak büyük hizmetleri oldu. Her iki büyüğümüzü de asla unutmayacağız. Allah onlardan razı olsun. Mekanları cennet olsun inşallah” dedi.
NUR İÇİNDE YATSINLAR
Daha sonra geçtiğimiz günlerde babasını kaybeden Ülküm İşçiler Derneği eski Başkanı Orhan Okur ve annesini kaybeden MHP Belediye Meclis Üyesi Bekir Özerdem’e ziyaretler gerçekleştiren Parsak, “Ülkücü camiaya büyük hizmetleri olan değerli dava arkadaşlarım Orhan Okur’un muhterem babasına ve Meclis Üyemiz Bekir Özerdem’in kıymetli validelerine Allah’tan rahmet diliyoruz. Nur içinde yatsınlar” dedi.
 
 
Editör: Haber Merkezi