Parsak: “Türkiye’nin umudu MHP”

Seçim çalışmalarına önceki gün Kocatepe’den başlayan MHP heyeti dün Çobanlar, Bolvadin, Çay ve Sultundağı ilçelerini ziyaret etti

Ziyaretlerde MHP Milletvekili adaylarına yoğun ilgi gösterilirken vatandaşlar, “Türkiye’nin umudu Milliyetçi Hareket Partisi’dir” dediler

Seçim başlangıcını Kocatepe’den veren Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Teşkilatı önceki gün başladıkları ilçe ziyaretlerine dün de devam ettiler. MHP İl Başkanı sRaşit Demirel, MHP Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Pharsak, 2. Sıra adayı Kemalettin Yılmaz, 3. Sıra Milletvekili adayı Selcen Karaer, 4. Sıra adayı Uygur Temizer ve 5. Sıra adayı Ertuğrul Sevim ilk olarak sabah Şeker Fabrikası’nı ziyaret eden MHP heyeti 2015-2016 yılı kampanya dönemine katıldılar.

ÜRETİCİMİZ SIKINTI İÇİNDE

Burada bir konuşma yapan MHP Afyonkarahisar Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Parsak, şeker pancarı üreticisinin sıkıntı içinde yaşadığını söyledi. Türk tarımının 2002 yılından itibaren çöküş içinde olduğunu kaydeden Parsak, “Bugün çiftçimiz ve hayvan üreticimiz banka kredileri ile ayakta kalmaya çalışmaktadır. Ziraat Bankası’ndan kredi çekmeden hayatını idare ettiren çiftçimiz kalmamıştır” dedi. Parsak çiftçinin halinden ancak MHP’nin anlayacağını belirterek 1 Kasım seçimlerini de destek istedi.

ADAYLAR İLGİ ÜTOPLADI

Şeker Fabrikasında kampanya döneminin açılışından sonra Çobanlar ilçesine ziyaret gerçekleştiren MHP heyeti hem ilçe teşkilatıyla hemde esnafla kucaklaştı. Esnafın sıkıntılarını dinleyen MHP heyeti, son yıllarda ekonomik olarak büyük durgunluk yaşandığını ve adeta yaprağın bile kıpırdamadığını ifade ettiler. Esnaf ise son yıllarda işlerin giderek bozulduğuna dikkat çekti.

MHP VARSA ÇARE VARDIR

Çobanlar ilçesinin ardından Bolvadin, Çay ve Sultandağı ilçelirini ziyaret eden MHP heyeti 1 Kasım seçimleri için MHP’ye destek istediler. Gösterilen ilgi ve destek nedeniyle teşekkür eden MHP heyeti 1 Kasım’da Türkiye’nin MHP ile yeniden yüzünün güleceğini ifade ettiler.

HERKESE ULAŞACAĞIZ

Gerçekleştirilen ziyaretlerde bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Raşit Demirel, 1 Kasım tarihine kadar tüm vatandaşlara ulaşacaklarını söyledi. Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini ifade eden Demirel, “Partimizin koalisyon teklifini kabul etmeyip azınlık hükümeti yada seçim hükümeti kurmak isteyen AKP, daha sonra meydana çıkarak MHP bizimle hükümet kurmak istemedi diyerek yalan beyanlarda bulundular. Ancak halkımız bu yalanlardan haberdar olmuştur. Biz tüm hemşehrilerimize ulaşarak gerçekleri söylemeye devam edeceiz. 1 Kasım’da MHP iktidarını tüm halkımız görecektir” dedi.

 

Editör: Haber Merkezi