Parsak: “Türk Milleti tek yürek oldu”

Geçtiğimiz gün Yenikapı’da düzenlenen Şehitlere Saygı ve Demokrasi Mitingine katılan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, birlik ve beraberlik açısından tarihi bir günün yaşandığını ifade etti
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli önderliğinde mitinge katıldıklarını ifade eden Parsak, “Türk Milleti hep bir ağızdan birlik ve beraberlik mesajı vermiştir. Bu kutlu ülkeyi kimsenin bölemeyeceğini dosta düşmana ilan ettik” dedi
 
Geçtiğimiz gün İstanbul Yenikapı’da düzenlenen ve Cumhuriyet tarihinin en kalabalık mitingi olan Şehitlere Saygı ve Demokrasi mitingine katılan Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak bu birliğin sonsuza kadar süreceğini ifade etti.
TARİHİ BİR GÜN YAŞANDI
15 Temmuz tarihinde FETÖ mensubu hainlerin darbe girişimine karşı Türk Milletinin yekvücut olduğunu kaydeden Parsak, “Alçak saldırı başta Türk Milletinin feraseti, asker ve polisimizin kahramanca müdafaası, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin anında reaksiyon göstermesiyle büyük bir beladan kurtulduk. Allah tekrarını yaşatmasın diliyoruz. Yenikapı’da yapılan dev mitingde ise tarihi bir gün yaşadık” dedi.
BAHÇELİ TÜRK MİLLETİ’NİN SESİ OLDU
MHP Lideri Bahçeli’nin Yenikapı’da yaptığı konuşmanın Türk Milleti’nin birliği ve beraberliği için oldukça önemli olduğunu söyleyen Parsak, “Sayın Genel Başkanımızın konuşmasını milyonlarca insan ayakta alkışlamıştır. MHP ve Sayın Genel Başkanımız daima Türk Milleti’nin yanında yer almıştır. 
 
Editör: Haber Merkezi