Parsak: “Türk Milleti alçak saldırılara boyun eğmeyecek”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak hafta sonunu yoğun geçirdi
Cuma günü Hakkari’de PKK’lı teröristlerin alçak saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mehmet Esen’in Çay ilçesine bağlı Karacaören Kasabası’nda bulunan evine giden Parsak, “Şehidimize Allah’tan rahmet dilerken başta ailesi olmak üzere Türk Milletine başsağlığı dilerim. Hiçbir saldırı Türk Milleti’ni parçalayamaz” dedi
 
Cuma günü öğle saatlerinde Hakkari’de PKK’nın üs bölgesine düzenlediği hain saldırı sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mehmet Esen’in Çay ilçesine bağlı Karacaören Kasabası’nda bulunan evine taziyeye giden MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, şehit babası İbrahim Esen ve şehit annesi Ayşe Esen ile aileye başsağlığı diledi.
“BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞADIK”
PKK’nın alçak saldırısı sonucu Piyade Uzman Çavuş Mehmet Esen’i kaybetmenin derin üzüntü yaşadıklarını ifade eden Parsak, “Cuma gününe kadar Esen ailesinin evladı olan Mehmet Esen kardeşimiz artık Türk Milleti’nin evladı olmuştur. Onların manevi varlığı bu ülkeyi ayakta tutmaktadır” dedi.
MÜCADELE SÜRDÜRÜLMELİ
Şehit ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdikten sonra konuşan Parsak, “Terörün dini, milleti, mezhebi olmaz. Türkiye her türlü terör saldırısına karşı sonuna kadar mücadele vermelidir. Terör örgütleriyle mücadelede asla taviz verilmemelidir” dedi.
YÜCE MİLLETİMİZ ASLA PES ETMEZ
Terör saldırıları ile Türk Milleti’nin asla korkmayacağını ifade eden Parsak, “Tarihimiz incelendiği zaman Türk Milleti’nin hiçbir tehdide boyun eğmediği rahatlıkla görülecektir. Böyle alçakça saldırılarda bulunanlarla mücadelemiz, kararlılığımız her zaman sürecektir. Terör örgütleriyle her kademede mücadele sürmelidir” dedi.
Parsak Cumartesi günü de Karacaören Kasabası’nda şehidimizin cenaze merasimine katıldı.
ÖLÜM DE YAŞAMIN İÇİNDE DÜĞÜN DE
MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak ölümde yaşamın içinde, düğünde düşüncesiyle hafta sonu ilçelerimizde ve beldelerimizde gerçekleşen düğün ve sünnet merasimlerine katılarak ailelere mutluluklar diledi.  Parsak ilk olarak İhsaniye ilçesine bağlı Döğer Beldesinde MHP üyesi Ahmet Demirel’in oğlunun sünnet merasimine katıldı.
VATANDAŞLARLA DERTLEŞTİ
Sünnet törenine katılan İhsaniyeli vatandaşlar ve Döğerliler’le sohbet eden Parsak, son dönemde yaşanan siyasi gelişmeler hakkında bilgiler verdi. Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini belirten Parsak, “15 Temmuz’da FETÖ üyesi hainlerin darbe girişimi yaşanmıştır. Başta Türk Milleti ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin anında reaksiyon göstermesiyle birlikte Türkiye büyük bir beladan kurtulmuştur” dedi.
HAYIRLI OLSUN DİLEĞİNDE BULUNDU
MHP Milletvekili Parsak daha sonra İhsaniye ilçesinde Çiçek ve Kabadayı ailelerinin düğününe, ardından Afyonkarahisar merkezde MHP Eski İl Başkanlarından Ramazan Çallı’nın oğlunun düğününe katılarak nikah şahidi oldu. Sonra Bolvadin’e geçen Parsak burada MHP yöneticisi Gazi Kocatürk’ün kardeşinin düğününe katıldı. Son olarak Yaylabağı Kasabasına geçen Parsak burada MHP Yöneticisi Halil Dülger’in oğlu Fazıl Dülger’in düğününe katıldı.
 
Editör: Haber Merkezi