Parsak: “Sizlerle gurur duyuyoruz”
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak Işıklar Kasabası’nda asker eğlencesine katıldı
 
Tüm askerlerimizi tebrik eden Parsak, “Vatan nöbeti için yurdun dört bir tarafına giden kardeşlerimizle gurur duyuyoruz. Allah burunları kanatmadan tekrar beldelerine gelmeyi nasip etsin” dedi
 
Afyonkarahisar’da parti teşkilatlarını ziyaret eden MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak dün merkeze bağlı Işıklar Kasabası’nda düzenlenen asker eğlencesine katılarak askerlerimize moral verdi.
Tüm askerlere görevlerinde başarı dileyen Parsak, asker ailelerini ise tebrik etti.
ÖZAĞIL’DAN TEŞEKKÜR
Programın açılış konuşmasını yapan Işıklar Belediye Başkanı Erol Özağıl, “Güzel kasabamızdan her yıl olduğu gibi kahramanlarımızı yeniden askere uğurluyoruz. Tüm genç skardeşlerimize bu kutsal görevlerinde başarılar diliyorum. Ayrıca bu mutlu günümüzde bizimle birlikte olan Sayın Milletvekilimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
ANNE-BABALAR GURUR DUYMALI
Özağıl’ın ardından konuşan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak ise, “Afyonkarahisar’ımızın güzel beldesi Işıklar’da olmaktan ve askerlerimizin bu anlamla kutlamasında yer almaktan çok mutluyum. Tüm askerlerimize görev yerlerinde başarılar diliyorum. Allah burunlarını kanatmadan tekrar beldelerine gelmelerini inşallah nasip eder. Evlatlarının bu güzel günlerine ortako lan tüm ane ve babalar ne kadar gurur duysa azdır. Herkese selam ve saygılarımı sunarım” dedi.
Konuşmaların ardından Askere gidecek gençlere MHP Milletvekili Mehmet Parsak, MHP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Karagöz ve Işıklar Belediye Başkanı Erol Özağıl tarafından asker kınası yakıldı. 
 
Editör: Haber Merkezi