Parsak: “Şehit evinde şehit haberi aldık”

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, Nusaybin’de terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucu yaralanan ve GATA'ya nakledilirken şehit düşen Bolvadinli Piyade Uzman Çavuş Hasan Basri Tek için taziye mesajı yayınladı
 
Geçtiğimiz hafta Çukurca’da şehit olan Bayatlı Piyade Uzman Çavuş Muammer Arı’nın ailesinin evinde bulundukları esnada Bolvadinli Piyade Uzman Çavuş Hasan Basri Tek’in şehit haberini aldıklarını kaydeden Parsak büyük üzüntü yaşadıklarını söyledi
 
MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak şehit ailesine taziye için gittiği evde bir şehit haberi daha almanın üzüntüsünü yaşadı. Geçtiğimiz hafta Çukurca’da PKK’lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Piyade uzman Çavuş Muammer Arı’nın evine giderek şehidimizin mevlütünde ailesiyle biraraya gelen Parsak bu esnada Bolvadinli Piyade Uzman Çavuş Hasan Basri Tek’in şehit düştüğünü öğrendi.
 
BOLVADİN’E GEÇTİ
Şehit haberini alınca Bolvadin’e geçen Parsak, burada Şehit Tek’in ailesini ziyaret ederek taziyelerini iletti. Afyonkarahisar olarak 1 hafta içinde 2 şehit verildiğini belirteren Parsak, "Önlem alınmadıkça terör artarak devam eder. Geçmişte yapılan hataların üzerine bugün yeni hatalar eklemeden terör kökünden kazınmalıdır" dedi.
 
YARIN TBMM’DE MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ
TBMM GENEL Kurulu'nda Cuma günü dokunulmazlıkların kaldırılması ile ilgili 2. tur oylamanın gerçekleşeceğini ifade eden Parsak, “Her gün şehit haberleriyle kahroluyoruz. Bu nedenle terörün siyasi uzantılarının dokunulmazlıkların kaldırılmasının ne kadar önemli olduğunu birkez daha görüyoruz. TBMM’de MHP'nin bu terörle bağlantılı dokunulmazlık dosyalarına ilişkin önergelerini reddedenler bu kez iyi düşünmek zorundadır. PKK’yı ve terörü destekleyen sözde Milletvekillerinin dokunulmazlığı kaldırıldığı gibi bundan sonra da hiç kimsenin terör sözcülüğüne kalkışamaması için ciddi tedbirler gerekiyor. Mecliste terör temsilcilerini istemiyoruz, yarın duruşumuzu tekrar göstereceğiz, tüm partilerden de benzer bir tutarlılığı bekliyoruz" dedi.
 
PKK İLE YAN YANA YÜRÜYORLAR
TBMM’de bulunan bazı sözde Milletvekillerinin PKK’nın adeta gözü kulağı olduğuna dikkat çeken Parsak, “Tüm siyasi partilerin bu yaşananları bir kez daha iyi idrak etmeleri gerekiyor. Türk Milleti teröre kimlerin destek verdiği ve kimlerin karşısında olduğunu yarın tekrar görecektir. MHP olarak tekrar dokunulmazlıkların kaldırılması için hep birlikte oyumuzu vereceğiz” dedi.
 
Parsak, Bolvadinli Piyade Uzman Çavuş Hasan Basri Tek’in ailesine taziyelerini ilettikten sonra TBMM’de yapılacak dokunulmazlık oylamasına katılmak üzere Ankara’ya hareket etti.
 
Editör: Haber Merkezi