Parsak: ”Jandarma devletin sarsılmaz kalesidir”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez yürütme Kurulu (MYK) Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak Türk Jandarma Teşkilatı’nın kuruluşunun 177. Yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı
 
Jandarma Teşkilatının 177 yıldır halkımızın can ve mal güvenliğini korumak için mücadele ettiğini ifade eden MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, teşkilatın tüm mensuplarını kutladığını ifade etti.
CANLARINI ORTAYA KOYUYORLAR
Parsak yayımladığı mesajında ; ‘’Jandarma teşkilatının halkımızın huzur ve güveni  koruma yönünde kurulduğu günden bu yana büyük bir vazife aşkı ve sorumluluk anlayışı ile Türkiye Cumhuriyeti devletinin sarsılmaz kalelerinden birisi olduğunu belirtirken teşkilat mensuplarının hayatını feda etme pahasına ortaya koyduğu vatanperver, cesur, kararlı ve özverili çalışmalar her türlü takdirin üzerindedir dedi.
Parsak; Bugünün dünden daha güvenilir olabilmesi adına emniyet ve asayiş ile kamu düzeninin korunmasını sağlayan ve Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğünün korunması konusunda büyük bir vatan sevgisiyle görev yapan Jandarma Teşkilatı, büyük Türk milletinin sevgisini ve takdirini kazanmıştır. Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne kasteden tüm terör örgütlerine karşı, bütün ülke sathında terörle mücadelenin en önemli unsuru olmuştur. Bu uğurda binlerce şehit ve yaralı veren jandarmanın bundan sonra da her ne pahasına olursa olsun ülkemizin birlik ve beraberliğini korumaya devam edeceği konusunda en ufak kuşkumuz yoktur.
Türk milletinin sarsılmaz vatan sevgisiyle bütünleşen güvenlik kuvvetlerimizin bölücü teröre karşı büyük kahramanlıklarla yürüttükleri mücadele mutlaka başarıya ulaşacaktır” dedi
Parsak, kamu düzeninin sağlanması adına canını ortaya koyan Jandarma Teşkilatımızı kutlarken, bu uğurda şehit olan askerlerimizi rahmet, gazilerimizi ise şükranla andığını ifade etti. 
 
 
Editör: Haber Merkezi