PARSAK, DİNAR MUHTARLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Belediye Başkanı Saffet Acar tarafından düzenlenen muhtarlar toplantısı, suçıkan park tesislerinde gerçekleşti. Programa, Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, Belediye Başkanı Saffet Acar, belediye meclis üyeleri, MHP İl Başkanı Raşit Demirel, MHP İlçe Başkanı İbrahim Acar, MHP İlçe yönetim kurulu, Milletvekili Adayı Ertuğrul Sevim, ilçe merkez ve köy muhtarları katıldı.

Kahvaltı ikramı sonrasında Belediye İlan Memuru Gazi Yılmaz tarafından tüm şehitlerimiz için dua yapıldı. Açılış konuşması yapan MHP İlçe Başkanı İbrahim Acar, hoş geldiniz diyerek Afyon'dan gelerek programa katılanlara teşekkür etti.

MHP İl Başkanı Raşit Demirel'in de yaptığı teşekkür konuşması sonrasında Belediye Başkanı Saffet Acar konuşmasında şunları kaydetti; "Biliyorsunuz ki, yaklaşan bir seçimimiz var. Allah nasip kısmet ederse bir hafta sonra Türkiye nin kaderi belirlenecek olan önemli bir genel seçim. Bu seçimde, Türkiye de yaşayan Dinar'da yaşayan her ferd'e görev düşmektedir. Hepimiz bir oyun çok kutsal olduğunu, mutlaka o oyun en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini bilmesi lazım. 1 Kasım seçimlerinin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

MHP Afyon Milletvekili Adayı Ertuğrul Sevim ise konuşmasında; Dinar'ın Afyon'da önemli bir yeri olduğunu, MHP'nin Türkiye de örnek alacağı belediye başkanının Dinar'da olduğunu, Dinar MHP kadrolarının en iyi şekilde hizmet sağladığını, hükümetin yerel yönetimlere olan bakış açısını ifade ederek ülkenin zor durumda olduğunu belirtti.

Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak ise Akp nin milli irade çığırtkanlığı yaptığını belirterek konuşmasında şunları söyledi; "1 Kasım da; siyasi açıdan, milletimizin geleceği açısından, ülkemizin bütünlüğü açısından en önemli bir seçime gidiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk defa bir seçimlerin yenilenmesi ile karşı karşıyayız." diyerek Parsak, konu başlıkları olarak şunları ifade etti;

Seçim sonrası yaşanan şehit vakalarını, Hükümetin ülkeyi tek başına yönetemeyeceğini, Çiftçiye verilen sözlerin tutulmadığını, Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'ye yapılan koalisyon haksızlıkları, Afyonlu olarak 7 Haziran genel seçimlerinde Afyon da AKP tarafından 3. sıra milletvekili adayı gösterilen Malatyalı Remziye hanımı milletvekili seçerek meclise göndermemiz ve az farkla MHP den 2. sıra milletvekilliğini kaybettiğimizi, Anayasada değiştirilmesi teklif bile edilemeyecek ilk dört maddenin değiştirilmesi çabası, DSİ nin seçim çalışmalarına dahil olması ve Yapılmayan yol ve barajların Bakan Eroğlu tarafından açılışı yapılması gibi konu başlıklarının açıklamalarını yaptı.

1 Kasım 2015 genel seçimlerinde mevcut hükümete kırmızı kartın gösterilmesinin şart olduğunu dile getiren Parsak, sözlerini şöyle tamamladı; "...Davutoğlu artık millet seni tek başına iktidar yapmıyor. Artık bizim önümüzde iki alternatif var. Birinci alternatif; 1 Kasımda gündüz güneş, gece üç hilal artık nasıl takdir ederseniz..., kötü alternatif ise eğer tek başlarına iktidara gelirlerse en geç iki sene sonra erken seçim var. Ak Parti tek parti değil artık, mecliste 5. parti var. Biz şuna inanırız; Biz Müslüman Türk ülkücüleri olarak, Türk - İslam davasının neferleri olarak biliriz ki - biz ancak seferle emir olunuruz. Zafer, Allah'ın takdiri. Bu zaferin ortaya çıkması için seferimizi yaparız... Biz üzerimize düşen görevi yapmış isek, Allah'tan gelen başımızın üzerine... Sen, Bilirsin Türkiye - Sen, Bilirsin Afyon - Sen, Bilirsin Dinar, siz bilirsiniz takdir sizin."

 

Editör: Haber Merkezi