Parsak Bayat'ı ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak'ın ilçe ziyaretleri devam ediyor

Çobanlar ilçesi ziyaretinin ardından Bayat ilçesine geçen Parsak. Ilçe esnafını ziyaret ederken vatandaşlarla sohbet etti

TBMM'nin tatile girmesinin ardından memleketi Afyonkarahisar'a gelen MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak'ın ilçe ziyaretleri devam ediyor. Şuhut, Evciler, Sandıklı, Dinar, Çay, Bolvadin ve Çobanlar ilçesini ziyaret eden Parsak'ın sekizinci durağı Bayat oldu.

İLÇE TEŞKİLATI KARŞILADI

Bayat ilçesini ziyaretinde MHP İlçe Başkanı Seyfettin Atacan ve Teşkilat üyeleri tarafından karşılanan Parsaak'a MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz ve il yönetim Kurulu Üyeleri Veli Kale, Osman Demir, İsmail Aydoğuş, Beytullah Bostancı ve Hamit Çakır eşlik etti.

ESNAF KEPENK KAPATMAK ZORUNDA KALIYOR

Ziyaretler kapsamında ilk olarak ilçe esnafını ziret eden Parsak ennafa hayırlı işler diledi. Esnafın sorunlarını dileyen Parsak, 'Esnafımız maalesef ağır bir yük taşımaktadır. Ağırlaşan vergiler ile birlikte mücadele ederken bir yandan da evine ekmek götürmek için mücadele ediyor. Son yıllarda küçük ve orta çlçekli esnaf ciddi sorunlar yaşıyor. Esnafımızın ağır vergi yükü kaldırılmazsa kepenkler inmeye devam edecektir' dedi.

DİRLİĞİMİZ BOZULMASIN

İlçede vatandaşlarla da sohbet eden Parsak son siyasi ve güncel konular hakkında bilgiler verdi. Çevremizdeki ülkelerin parçalandığını ifade eden Parsak, 'Bugün Irak, Suriye başta olmak üzere birçok islam ülkesi milli birliğini kaybettiği için adeta yaşam mücadelesi veriyor. Ülkeler küçük parçalar haline getiriliyor. Böylelikle yönetilmesi ve batılı ülkelerin sömürüsü haline kolayca getiriliyor. Bizde buna benzer alçak bir saldırıya 1 yıl önve uğradık. Ama Türk Milleti milli birliği sayesinde buna fırsat vermedi. Bu şuuru koruduğumuz sürece bizi kimse yok edemez' dedi. MHP'li Parsak'ın ilçe ziyaretinde vatandaşın yoğun ilgisi dikkatlerden kaçmadı.

Editör: Haber Merkezi