Parsak: “Alçak terör amacına ulaşamayacak”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak bir mesaj yayınlayarak Gaziantep saldırısını kınadı
Türkiye’nin terör örgütlerinin hedefi haline geldiğini belirten Parsak, her ne olursa olsun Türkiye Cumhuriyetini kimsenin yıkamayacağını söyledi
Geçtiğimiz gün Gaziantep’te bir mahalle düğününde canlı bomba eylemi sonrası 50 vatandaşımız yaşamını yitirdi. Konuyla ilgili bir mesaj yayınlayan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak olaydan dolayı büyük üzüntü yaşadığını kaydetti.
TERÖRÜN HEDEFİ HALİNE GELDİK
Terörün alçak yüzünü bir kez daha gösterdiğini ifade eden Parsak, “Maalesef geçtiğimiz gün Gaziantep’te bir mahalle düğünü esnasında hain teröristler canlı bomba eylemi gerçekleştirdi. 50 yurttaşımız yaşamını yitirirken 73 vatandaşımız ise yaralanmıştır. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet dilerken, yaralılara acil şifalar diliyorum. Hain terör gerçek yüzünü bir kez daha ortaya koymuştur” dedi.
EN MUTLU GÜNLERİ KANA BULUNDI
İnsanların en mutlu günlerinde böyle bir saldırıyla karşı karşıya kaldıklarını söyleyen Parsak, “Din, mezhep, insan ayrımı yapmaksızın kalleşçe saldırılarını gerçekleştiren bu caniler hedefine asla ulaşamayacak. Bu saldırıları düzenleyenlerin kutlu dinimize ve ülkemize zarar veremeyeceğini anlamaları gerekir. İnsanlıktan nasibini alamamış kan emici katillere karşı birlik ve beraberliğimizi asla bozmamalıyız” dedi.
ÜLKEMİZ TERÖRÜN HEDEFİNDE
Bölgemizin adeta terör örgütlerinin yuvası haline geldiğine dikkat çeken Parsak, “PKK, IŞİD, YPG, HPG, El Nusra adı her ne olursa olsun bu katil sürüleri ülkemizi ve bölgemizi sürekli tehdit ediyorlar. Küresel güçlerden destek alan bu katil sürülerine karşı en sert tedbirler alınmalıdır. Sınırlarımız adeta yol geçen hanına çevrilmiştir. Devletimizin sınır güvenliğini en üst seviyeye çıkarması gerekiyor. Gaziantep saldırısını bir kez daha nefretle kınıyor, yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum” dedi. 
 
Editör: Haber Merkezi