Parsak, Afyon ziyaretlerine devam ediyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) tatile girmesinin ardından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak Afyon ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor.

İLK DURAK AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARI’NDA

Afyon ziyaretleri kapsamında ilk olarak Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinin düzenlediği 30. Ahilik Haftası kutlamalarına katılan MHP Milletvekili Mehmet Parsak ve MHP Afyonkarahisar il Başkanı Mehmet Karagöz esnaf ve sanatkarla bir araya geldi. Kendisinin de bir esnaf çocuğu olduğunu ifade eden Parsak, “Esnaflık zor ama kutsal bir meslektir. Afyon esnafı ahilik geleneğini sürdürerek herkese güven veriyor. Bizlerde yıllarca esnaflık yaptık. Küçük yaşlardan itibaren babamızın dükkanını açarak tezgahın başında bulunduk. Esnaflığın ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Ancak helal lokma peşinde koşan esnafımız Türkiye’nin yükünü çekmektedir. Esnaf ne kadar çok kazanırsa ülkemizde o kadar çok kazanacaktır.” diye konuştu. Programda ayrıca esnaflıkta çeyrek asrı dolduranlara Parsak tarafından plaket de takdim edildi.

AFYON ADLİYESİ VE GARNİZON KOMUTANILIĞI’NA ZİYARET

Ahilik Haftası kutlamalarının ardından Afyon Adalet Sarayı’na geçen Parsak ve Karagöz, ilk olarak Afyonkarahisar Baro Başkanı Av. Turgay Şahin ve beraberindeki heyetle bir araya geldi. Başlayan yeni adli yıl kapsamında Şahin’e başarılar dileyen Parsak, yeni adli yılın hakim ve savcılara, avukatlara, yargı mensuplarına hayırlar getirmesi temennisinde bulundu ve Türk yargısının yeni döneminin adalet, ehliyet ve liyakat üzerine olması gerektiğine işaret etti.

Daha sonra Afyon Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel’i ziyaret eden Parsak ve Karagöz, Afyonkarahisar’a atanmış olmasından dolayı hayırlı olsun dileklerini ileterek yeni adli yılın hayırlar getirmesi temennisinde bulundular.

Adliye ziyaretinin ardından Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanlığı’na geçen Parsak ve Karagöz, Afyonkarahisar’a yeni atanan Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özdemir ŞAN’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görevinde başarılar dilediler.

Nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ŞAN, Afyon’da görev yapmaktan duyduğu gurur ve memnuniyeti dile getirerek Parsak ve Karagöz’e teşekkür etti.

Son dönemde yaşanan terör olaylarına da değinen Parsak, vatanın bölünmez bütünlüğü için Türk Silahlı Kuvvetlerinin terörle mücadeleyi kararlılıkla sürdürdüğünü söyledi. Şehitlere Allah’tan rahmet dileyen Parsak; “Vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

2. KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ’NE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Adliye ve Garnizon Komutanlığı ziyaretlerinin ardından; 2. Küçük Sanayi Sitesi’ne geçen Parsak ve Karagöz Yönetim Kurulu'na 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

2. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'nin Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilen Bekir Koçak ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini ileten Parsak, başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Yapılan ziyaret nedeniyle oldukça memnun kaldıklarını belirten Koçak, yönetim kurulu adına Parsak ve Karagöz’e teşekkür etti.

ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER UNUTULMADI

Ziyaretlerin ardından Gaziler Günü münasebetiyle Afyon Valiliği tarafından Gaziler ve Şehit yakınları onuruna düzenlenen yemeğe katılan Parsak, vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını hiçe sayan Gazilerimize her zaman borçlu olduğumuzu ifade ederek “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden tüm Gazilerimize ve şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bu vatan için canlarını hiçe sayan, vücutlarından uzuvları eksilse bile milli birliğimiz ve dirliğimiz için mücadelesini sürdüren kahraman gazileremizi unutmak mümkün değildir. Bu kutlu vatan Gazilerimizin, şehitlerimizin kanlarıyla bizlere miras kalmıştır. Bundan sonra da Türk toprağı olarak kalmaya devam edecektir. Bir karış toprağımızı bile kimse bizden alamaz. Yine hayatta olan Gazilerimize sağlıklı, huzurlu yaşam diliyorum” dedi.

Şehit yakınları ve Gazilerle ayrı ayrı ilgilenen Parsak, karşılıklı sohbet etti.

SON DURAK MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ

Yemeğin ardından Milliyetçi Hareket Partisi Afyon İl Başkanlığı’na geçen Parsak burada MHP Afyon İl Yönetimiyle bir araya geldi. Gündemdeki olay ve gelişmelerin değerlendirildiği toplantının ardından sohbet edilerek istişarede bulunuldu.

Editör: Haber Merkezi