Park yapım çalışmaları hızla devam ediyor

Afyonkarahisar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından şehrimizin muhtelif bölgelerinde park yapım çalışmaları tam gaz devam ediyor. Şahitler Kayalığı Millet Bahçesi, Yeşilyurt ve Ali İhsan Paşa mahallelerinde park yapım çalışmaları devam ederken, Akarçay Kenarı Yürüyüş Yolu peyzaj çalışmaları tamamlandı.

Yeşilyurt Mahallesi’nde 15 bin metrekare alan üzerine planlanan parka 1 adet basketbol sahası, 1 adet çocuk oyun alanı ve 1 adet açık hava spor alanı yapılırken, 2020 yılında yapılacak peyzaj çalışmalarıyla vatandaşların hizmetine açılacak. Yine Ali İhsan Paşa Mahallesi’nde bin 900 metrekare alan üzerine planlanan parka 1 adet basketbol sahası, 1 adet çocuk oyun alanı ve 1 adet açık hava spor alanı yapılırken, 2020 yılında peyzaj çalışmalarıyla park, vatandaşların hizmetine açılacak.

ŞAHİTLER KAYALIĞI MİLLET BAHÇESİ

30 bin 700 metrekare alan üzerine planlanan Şahitler Kayalığı Millet Bahçesinde ise çevre duvarı, alt yapı ve ağaç taşıma işlemleri tamamlandı. 2020 yılından itibaren ise 1 adet basketbol sahası, 1 adet halı saha, 1 adet çocuk oyun alanı, 1 adet açık hava spor alanı, piknik alanları, yürüyüş yolu ve peyzaj çalışmasıyla Şahitler Kayalığı Millet Bahçesi halkımızın hizmetine açılacak.Akarçay Kenarı Yürüyüş Yolu peyzaj çalışmaları ise tamamlandı. 9 bin metrekare alan üzerine yapılan çalışmalarda yürüyüş yolu, çocuk oyun alanı ve açık hava spor alanı ile halkımızın hizmetine girdi.

Editör: Haber Merkezi