Palas Termal Otelden, otelcilere çağrı

Gazlıgöl Palas Premium Termal Otel 2'ncisini düzenlediği Medya buluşmasında Afyonkarahisar’da hizmet veren otelcilere çağrı yaparak "İnegöl’deki mobilyacılar nasıl İnegöl Mobilyası için hep birlikte hareket ediyorlarsa bizlerde Afyon’un şifalı Termal suları için birlikte adımlar atmalıyız" dedi.

Palas Premium Termal Otel Genel Müdürü Mehmet Başaran, Palas Premium Termal Otelin konseptinde değişiklikler yaptıklarını belirterek şöyle konuştu:
"Ağustos ayının ilk haftasında yeni bir devre tatil sistemini hizmete geçireceğiz. Yaz ve kış dönemlerinin termal turizm için aynı değere sahiptir. Eğer Afyon bir termal başkent ise Afyon’u yöneten Valimiz, Belediye Başkanımız termal otel işletmecilerimiz hepsinin birlikte hareket edip, bir termal tatil lansmanı oluşturmak gerekir. Nasıl İnegöl mobilyası yüzlerce firman ortak kararları sayesinde dünyaya tanıtıldı ise Afyon’un termal değeri de birlikte olarak dünyaya tanıtılmalı. Ben bunu Palas Termal Otel’in yararı için söylemiyorum, Afyon’un yararı için söylüyorum. Bizler birlikte hareket etmek yerine rekabet edersek hepimiz zayıflayacağız. Bu durumdan zarar edeceğiz ve bu güzel tesisleri yabancı yatırımcılara kaptıracağız"
Birlikten güç doğacağını belirten Başaran, Afyon’daki termal tatili tanıtıp kalite çıtasını birlikte belirlemeye davet etti.
Başaran bunun için de devlet büyüklerinin kendilerine öncülük yapmasını rica etti.
Meyda toplantısı iftar yemeğinin ardından sohbet havasında devam etti.
Editör: Haber Merkezi