Özmen: “CHP’li kadınlar iktidar olmayı istiyor”
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanı Hafize Özmen ve Kadın Kolları Üyeleri, Ankara’da CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettiler. CHP Milletvekili Burcu Köksal ve CHP Milletvekili Adayı Ismahan Nergiz’in de katıldığı ziyarette Yönetim Kurulu Üyeleri’nden Serap Bense, Emine Çoban Şallı, Gülbin Taşer, Müjde Ertaş, Nazan Aksu, Sevim Kocakuş,  Melek Saraçoğlu Sevim Canbaba, Güngör Çekiç ve gönül kadınlarda ziyarette hazır bulundular.
 
SAYIN VEKİLİMİZ ÇOK ÇALIŞIYOR
 
CHP Kadın Kolları olarak kolları sıvadıklarını ve çalışmalara hız verdiklerini belirten Başkan Hafize Özmen ziyaretle ilgili şunları söyledi: “Genel başkanımıza ‘Artık sizi iktidarda girmek istiyoruz’ dedik  O da ‘Sizlerin gayretiyle olacak’ dedi. Birde CHP Afyonkarahisar milletvekilimiz Burcu Köksal’ı başkanımıza şikayet ettim ve ‘Vekilimizden şikayetçiyim, çok fazla çalışıyor, bizi de çok çalıştırıyor. Çok yoruluyoruz 17 saat evimize giremiyoruz’ dedim.”
Özmen, Kılıçdaroğlu’nun “Kadınlarımız baş tacımız, onlar olmadan asla olmaz, çok çalışmalıyız. Sizlerin ve tüm kadınların çalışması her şeyden önemli” dediğini de sözlerine ekledi. 
 
Editör: Haber Merkezi