Özmen CHP Merkez ilçe başkanlığına adaylığını açıkladı

Afyonkarahisar CHP il kadın kolları başkanı Hafize Özmen CHP merkez ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Özmen açıklamasında;

“Cumhuriyet Halk Partimizin saygıdeğer üyeleri ve sevgili basın emekçisi arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz.

Cumhuriyet Halk Partisi üyesi ve neferi olarak üç yıla yakın süredir İl Kadın Kolları Başkanı olarak görev yaptığım süre içersinde iki seçim ve bir referandum ile yoğun bir tempoda ekibimle birlikte partimize yararlı çalışmalar yaptık.

Seçim çalışmaları yanında, çeşitli sosyal projeler üretip etkinlikler düzenleyerek CHP'nin daha ön plana çıkmasını sağladık. Afyonkarahisar gibi zor bir bölgede siyaset yapmak bizi asla yıldırmadı. İl, ilçe, köy, kasaba, belde her yere ve herkese ulaşmaya çalıştık. Siyasi yaşamımdaki kısa ve yoğun bir dönemde başarılı olduğumuza inandık ve gördük. Partide birlik ve beraberliği sağlamak için elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Çünkü şimdi birlik ve beraberlik zamanı ve bize bizden başka dost yok. Bu başarılı çalışmalarımız üyelerimiz ve partimize emek veren büyüklerimiz tarafından takdirle karşılandı ki, yoğun istek ve dileklerle çalışmalarımızın Merkez İlçe Başkanı olarak devam etmesi önerilerini dikkate almamız gereği doğdu.

Hiç olmayan bütçeyle karınca kararınca kendi katkılarımızı emeklerimizle birleştirip, bu çalışmalarımı Merkez İlçe Başkanı olarak sürdürmek istiyorum. Bu sebeple Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum. Kim kazanırsa kazansın kazanan CHP olacaktır. Biz daima CHP'nin bir neferi olarak her zaman ve sadece CHP için ve CHP'nin iktidar olması için çalışacağız.

Birlik beraberlik adına tüm partili arkadaşlarımın desteklerini bekliyor hepinize saygılarımı sunuyorum.”dedi.

Editör: Haber Merkezi