Özmen: “Asıl kınanması gereken, çocuk istismarıdır”
 
Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Hafize Özmen, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk'ün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında söylediklerine cevap verdi.
 
CHP İl Kadın Kolları Başkanı Hafize Özmen, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk'ün "CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ahlak anlayışını ortaya koymuştur" açıklamasına tepki gösterdi. Özmen, "AKP Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik yaptığı açıklamaları eleştirerek 'kendi ahlak anlayışını ortaya dökmüştür' sözleriyle bir ironi içine girmiştir. Sayın Ferda Hanım'ın bu ironik konu hakkında 'ahlak anlayışı' diye bahsetmesi aslında AKP'nin ahlak anlayışı olduğunu fark etmediğini gösteriyor. Çünkü bu sözlerin asıl patentinin AKP’li bakana ait olduğu tüm kamuoyu tarafından bilinmektedir" dedi.
ENSAR'A DA TEPKİ GÖSTERECEK MİSİNİZ?
Özmen, açıklamasın devamında şu ifadeleri kullandı: "Sayın Ferda Hanım'ın ahlak ve insaftan yoksun ifadeler diye şiddetle kınadığı bu sözlere gelinceye kadar kınaması gereken 45 çocuğun tecavüzü, 
kınaması gereken Ensar Vakfı ve 'Bir kereden bir şey olmaz' diyen Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu'dur. Üstelik bu ifadelere CHP'li kadınların bile üzüldüğünü ifade eden Sayın Ferda Hanım, CHP'li kadınlar adına konuşma hakkını kendisinde görebiliyor. Peki Ferda Hanım, şimdi zaman hakaretini sahibine iade etme zamanıdır diyerek kadınları tepki göstermeye davet ediyorsunuz ya,  bu davetiniz Sema Ramazanoğlu'na tepki için de geçerli olacak mı? Geleceğimiz olan çocuklarımızın hayatını karartan 45 çocuğumuza tecavüz edenlere de tepki gösterecek miyiz?"
 
Editör: Haber Merkezi