Özkaya’nın Ramazan Ayı Kutlama Mesajı

Rahmetin, bereketin ve şefaatin müjdelendiği mübarek Ramazan-ı Şerif, insanlar arasında paylaşma ve dayanışma duygularının doruğa çıktığı, gönüllerin birleştiği, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, cömertliğin ve yardımseverliğin zirveye ulaştığı aydır.

Ancak bu yıl maalesef, hayatımıza feyiz ve bereket katan Ramazan ayını tüm dünyayı ve ülkemizi tehdit eden virüs salgınının etkisinde idrak etmek durumunda olacağız. Bu virüsün daha fazla yayılmaması için sahurlarımızı, iftarlarımızı evlerimizde yapıp teravih namazlarımızı da yine evlerimizde kılmaya çalışacağız.

Her Ramazanda olduğu gibi virüs salgını gölgesindeki bu mübarek günlerde de bizlere düşen görev yardımlaşmanın ve dayanışmanın güzelliğini en güzel şekilde yaşayıp yaşatmak olmalıdır. “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.” Hadis-i Şerif´inin rehberliğinde, elimizden geldiği kadar, ihtiyaç sahibi yoksul vatandaşlarımıza daha fazla el uzatmalı, komşu ve akrabalarımızı daha fazla hatırlamalıyız.

İnşaallah bu hal ve minvalde milletimizin birliği ve dirliği daha da anlamlı hale gelerek daha da güçlenecektir.

Bereket, bolluk ve yardımlaşmanın alabildiğine arttığı bu kutlu ayda, sabır ve huşu içinde tutulan oruçlarımızın ve yapılan tüm ibadetlerimizin Cenab-ı Allah tarafından kabul edilmesini niyaz ediyor hayırlı Ramazanlar diliyorum.

Av. Ali ÖZKAYA

Afyonkarahisar Milletvekili

Editör: Haber Merkezi