Özkaya’nın Bayram Kutlama Mesajı

Ramazan ayı boyunca tuttuğumuz oruçlar ile derin bir manevi iklimi teneffüs etmemizin ardından Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Ramazan ayı boyunca, millet olarak büyük bir dayanışma, yardımlaşma, birlik ve beraberlik sergiledik. Hemşehrilerimizle kucaklaştık. Sıkılmadık el, selamlamadık vatandaşımız, girmedik gönül bırakmadık. Gönüllerimizi ve sofralarımızı birleştirdik. Milletçe daha güçlü bir Türkiye için hep birlikte emin adımlarla kararlı bir şekilde yürüdük.

Önümüzdeki süreçte de ilk günkü aşkla şevkle ülkemizin birliği ve dirliği için hizmetlerimize devam edeceğiz. Bu bayramda şehit ve gazilerimiz başta olmak üzere bayramı buruk bir şekilde yaşayan kardeşlerimizi unutmamak, küslükleri ortadan kaldırmak dileğiyle birliğimizi, dirliğimizi, kardeşliğimizi muhafaza edelim.

Bu duygularla; bölgemizde huzur ve kardeşlik duygularının hakim olmasını yürekten arzu ediyor, Ramazan Bayramının tüm hanelere, gönüllere, ülkemize, İslam dünyasına, insanlığa huzur saadet selamet getirmesini Cenabı Hakk’tan niyaz ediyorum.

Av. Ali ÖZKAYA

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili

Editör: Haber Merkezi