Özkaya: “Yaşanan olaylar bizleri birbirimize daha da kenetlendirmektedir.”
 
Son günlerde yurdumuzun çeşitli bölgelerinde yaşanan terörist saldırılar ülkemizin her ferdini derinden etkilemiştir.
 
Dün akşam saatlerinde Gaziantep Şahinbey ilçesindeki bir okulun bahçesinde gerçekleştirlen hain terör saldırısı sonucunda 50 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, çok sayıda vatandaşımız ise yaralanmıştır.
 
Demokrasiye inanan, istiklali ve istikbali için el ele veren Türkiye, nereden gelirse gelsin terörün her türlüsünü lanetlediğini ve teröre karşı çıktığını 15 Temmuz sürecinden bu yana demokrasi nöbetleriyle göstermiştir.
 
Darbe girişiminin akabinde gerçekleştirilen terör saldırıları, Milletimizin birlik ve beraberliğini hedef alan saldırılardır. Van, Elazığ ve Gaziantep'te yüzünü gösteren terör, Ülkemizin içeriden ve dışarıdan çökertilmesi hayalini ortaya koymaktadır.
 
Herkes şunu bilmelidir ki, Devletimiz terörün üstesinden gelecek güçtedir. Bu millet karşısında hangi güç olursa olsun birlikte huzur içerisinde büyük hedeflerine yürümeye devam edecektir.
 
Bu süreçte Halkımızın sağduyulu davranması ve bütünlüğünü bozmaması gerekmektedir. Yaşanan olaylar bizleri birbirimize daha da kenetlendirmektedir. Van, Elazığ ve Gaziantep'te yaşanan menfur saldırılarda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve görevi başında şehit olan emniyet mensuplarımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun.
 
Editör: Haber Merkezi