Özkaya, Uluçay’ı Tebrik Etti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya Afyonkarahisar İl Başkanlığına atanan Hüseyin Ceylan Uluçay'ı tebrik etti.

Milletvekili Ali Özkaya açıklamasında ‘Afyonkarahisarımız da çeşitli görevlerde AK Davamıza hizmetlerde bulunarak bu süreçlerde teşkilatlardaki görevlerini başarıyla yerine getiren ve son olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Afyonkarahisar İl Başkanlığına vazifelendirilen Sayın Hüseyin Ceylan Uluçay'ı tebrik ediyorum. Kıymetli Başkanımızın siyasetteki tecrübesini bu yeni görevine de başarıyla yansıtacağına gönülden inanıyorum.

İki buçuk yılı aşkın süredir Afyonkarahisar İl Başkanlığı görevini yerine getiren önemli çalışmalara imza atan ve milletimize hizmet yolunda Sayın Hüseyin Ceylan Uluçay’a bayrağı devreden değerli yol arkadaşımız Av. Hüseyin Sezen’e çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.

Milletimize hizmet yolunda yapılan bu değişikliğin, Afyonkarahisarımız, milletimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. İl Başkanımıza bu yeni görevinde bir kez daha başarılar diliyorum.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi