Özkaya, Tatarlı’da Esnaf e bölge halkıyla buluştu

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Av. Ali Özkaya, Dinar’a bağlı Tatarlı Kasabasını ziyaret ederek, bölge esnafı ve bölge halkıyla bir araya geldi.

Tatarlı Pazar yerinde vatandaşlardan yoğun ilgi gören Ali Özkaya’nın yolunu vatandaşlar sıksık keserek destek sözü verdi.

Ak Parti’nin kurulduğu günden bu güne Tatarlı’yı, Haydarlı’yı ve diğer Çöl Ovası adlandırılan bölgeye her zaman yatırım yaptığını, bölgenin kalkınması ve daha üst seviyelere çıkması adına çalışmaların bütün hızıyla devam edeceğini söyleyen Ali Özkaya, AK Parti’nin yeni dönemde yapacağı icraatları anlattı.

Ekonomide istikrarlı ve güçlü ekonomi başlığı altında yer alan bölümde birçok yeniliğin olduğunu vurgulayan Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya şunları söyledi, “Döviz piyasaları yakından takip edilecek, gerektiğinde dengeleyici döviz likiditesi araçları kullanılmaya devam edilecek.Firmaların döviz kuru riskini daha etkin bir şekilde yönetebilmeleri için gerekli mekanizma ve teşvikler oluşturulacak.Maliye politikası fiyat istikrarının sağlanmasında destekleyici olacak.Önümüzdeki dönemde faizlerin oluşturduğu maliyet baskısını azaltacak tedbirleri hayata geçireceğiz."dedi.

Ak Parti Dinar İlçe Başkanı İdris Er, Yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kollarının da seçim çalışmalarına katıldığı Tatarlı esnaf ve vatandaş buluşmasında ev sahipliğini Tatarlı Belediye Başkanı Ramazan Gümüş yaptı.

Editör: Haber Merkezi