ÖZKAYA, SANDIKLI VE DİNAR KÖYLERİNİ ZİYARET ETTİ

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Av. Ali Özkaya, Dinar ve Sandıklı ilçe merkezlerinde sürdürdüğü ziyaretlerini köy ve beldelerle devam etti. Özkaya, gittiği köy ve beldelerde yoğun ilgi görürken, vatandaşlar AK Parti Milletvekili adaylarına tam destek verdiklerini söylediler.

 

7 Haziran seçimleri öncesi Dinar ve Sandıklı ilçelerine hummalı bir çalışma yürüten AK parti Milletvekili adayı Av. Ali Özkaya, ilçe merkezlerindeki ziyaretlerinin ardından belde ve köylerde vatandaşlarla bir araya geldi. Dinar ilçesine bağlı Haydarlı beldesini ziyaret eden Özkaya, vatandaşlarla sohbet ederek, sorunlarını dinledi. Haydarlı sanayi esnafı ile hastanesini de ziyaret eden Özkaya, “AK Parti hükümetlerinin her zaman halkın ve hakkın yanında oldu ve olmaya da devam edecek. Dinar ilçemizi ve bölgesini geliştirmek için çalışacağız” dedi.

 

BÖLGEYE BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK

Dinar bölgesine kurulacak olan termik santralle ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili adayı Av. Ali Özkaya, santralin bölgeye katacak katkısından bahsetti. Özkaya şöyle konuştu; “Dinar ilçemizde bilindiği gibi kömür rezervesi olduğu tespit edildi. Bu rezerveyi en iyi şekilde kullanmak için termik santral kurulacak. Kurulacak olan santral bölgeye büyük katkı sağlayacak. Tarıma, su kaynaklarına her hangi bir zarar vermeyecek ve çevreyi de koruyacak. Dünya’nın en son teknolojisi ile yapılacak olan santral Dinar ve bölgesinin yeni istihdam kapısı olacak” diyerek konuştu.

 

GÜNEŞ PANELLERİ KURACAĞIZ

Dinar ilçesinin ardından Sandıklı ilçesine bağlı köyleri de ziyaret eden Milletvekili adayı Özkaya, Sandıklı ve Şuhut bölgesinde ağırlıklı olarak ekilen patatesle ilgili projelerinin olduğunu dile getirdi. Ballık, Soğulcak, Kusura ve Örmekuyu köyü sakinleriyle bir araya gelen Özkaya, patates üreticisini rahatlatacak projeleri hayata geçireceğini belirtti. Kusura köyünde patatesleri çuvallayan kadınlara hayırlı işler dileyen Özkaya, tarımsal alanda çalışan kadınların sorunları da dinledi. Ziyaretler esnasında konuşan Özkaya, “Tarım alanlarının sulamasına yönelik projemiz var. Deri kuyuların tamamında güneş panelleri kurularak, çiftçilerimizi elektrik giderinden kurtaracağız. Yine patates üreticilerine yönelik soğuk hava depoları kurarak, üreticimize rahat bir nefes aldıracağız. Aynı zamanda alternatif üretim yöntemleri oluşturarak, üretim ağını çiftçilerimizle birlikte geliştireceğiz” dedi. 

 

ESNAF VE SANATKARIMIZIN YANINDA OLDUK

Milletvekili adayı Av. Ali Özkaya, Sandıklı ilçesindeki ziyaretlerini sanayi esnafı ile sürdürdü. Sanayi çarşısını ziyaret ederek, esnaflarla sohbet eden Özkaya, her zaman esnaf ve sanatkarın yanında olduklarını ifade etti. Esnaf ve sanatkara yönelik AK Parti hükümetlerinin ciddi anlamda yenilikler yaptığını vurgulayan Özkaya, “13 yıldır her zaman esnaf ve sanatkarımızın yanında olduk. Bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Esnaf ve sanatkarımızı rahatlatacak projeleri bizim hükümetlerimiz hayata geçirdi” şeklinde konuştu. Milletvekili adayı Özkaya’ya ziyaretlerinde ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri, il genel meclis üyeleri ile partililer eşlik etti. 

Editör: Haber Merkezi