ÖZKAYA, “ONLAR KONUŞTU PARTİMİZ YATIRIM VE HİZMET YAPTI”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Av. Ali Özkaya, Afyonkarahisar merkezinde ve ilçelerinde seçim ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretlerinde konuşan Özkaya, sağlık sistemindeki köklü değişimden bahsederek, “İnsanlarımız artık doktor ve ilaç kuyruklarında beklemiyor. İstedikleri hekime ve hastanede tedavi olabiliyorlar. Onlar konuştu, bizim partimiz hizmet ve yatırım yaptı” dedi.

 

7 Haziran seçimleri öncesi çalışmalarını Afyonkarahisar merkezinde ve ilçelerinde sürdüren Milletvekili adayı Av. Ali Özkaya, ilk olarak Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici ziyaret etti. Karşılıkla fikir alış verişlerinin yapıldığı ziyarette Yemenici, müdürlük çalışmaları hakkında Özkaya’ya ve beraberindekiler bilgiler verdi. Sağlık alanında yapılan köklü değişimden bahseden Milletvekili adayı Özkaya, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Partimiz halkımıza ne söz verdiyse hepsini yerine getirdi. 2002 yılın öncesi sağlık alanında yaşanan sıkıntılara köklü çözüm bulan hükümetlerimiz insanları doktor ve ilaç sıralarında beklemekten, koğuş gibi odalarda tedavi olmaktan kurtardı. İnsanlarımız hekimlerini seçebiliyor istedikleri hastanede huzurlu bir şekilde tedavilerini olabiliyorlar. 5 yıldızlı otel konforunda en son teknoloji ile donanmış cihazların bulunduğu hastaneler inşa ettik ve etmeye de devam ediyoruz. İlçelerimize nüfuslarına göre hastaneler yaptık. Küçük ilçelerimize entegre modeli hastane sistemini yaptık. İnsanlarımızı SSK da ilaç kuyruğunda beklemesine müsaade etmedik. İstediği ilacı istediği eczaneden almasını sağladık. Onlar konuşur bizim partimiz hizmet ve yatırım yapar.” 

 

HALKIMIZ HER ŞEYİN FARKINDA

Sağlık Müdürlüğü ziyaretinin ardından 5 radyonun ortak olarak yayınladığı ve GÜN FM’in ev sahipliğinde gerçekleşen programa konuk olarak katılan Milletvekili Özkaya, yerel ve ulusal konularla ilgili açıklamalarda bulundu. Paralel yapının Türkiye’de kaos çıkarmak için çalıştıklarını anlatan Milletvekili adayı Özkaya, “Ülkemizi karıştırmak isteyen. Huzur, güven ortamını bozmak isteyen paralel yapıya halkımızın desteği ve partimizin dik duruşu ile geçit vermedik ve Allah’ın izni ile vermeyeceğiz. Bu yapının ülkemize nasıl bir zarar vereceğini gören basiret sahibi vatandaşlarımız partimizin yanında yer alarak, gereken cevabı bundan önce olduğu gibi 7 Haziran seçimlerinde yine sandıkta verecektir. Halkımız ülkemiz üzerinde oynanan oyunların farkında” diye konuştu.

 

ÖZKAYA KÖYLERİ ZİYARET ETTİ

Afyonkarahisar merkezindeki ziyaretlerinin ve programlarının ardından Dinar, Evciler ve Başmakçı ilçelerinin köylerine giden Milletvekili adayı Özkaya, Baraklı, Akkeçili ve Çağlayan köylerinde vatandaşlarla buluştu. İlk olarak Dinar’ın Çağlayan köyüne giden Özkaya, sırasıyla Başmakçı’nın Akkeçili ve Evciler’in Baraklı köylerindeki düzenlenen programlara iştirak etti. Köylülerin yoğun bir ilgisiyle karşılanan Milletvekili adayı Özkaya, bütün vatandaşlarla teker teker tokalaşarak, çocuklarla da yakından ilgilendi. Özkaya’yı ziyaretlerinde İlçe Başkanları Burhanettin Yüksel, Şevki Karataş, Ramazan Bozbaş ve yönetimleri ile il genel meclis üyeleri ve partililer eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi