Özkaya, Muhtarları TBMM’de Misafir Etti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Ali Özkaya, 19 Ekim Muhtarlar günü münasebetiyle Afyonkarahisar’ın her ilçesinden muhtarları Türkiye Büyük Millet Meclisinde misafir etti.

Muhtarlar ile tek tek ilgilenen Milletvekili Özkaya, “Demokrasimizin, temel taşı muhtarlarımız ile her zaman istişare içerisindeyiz. Afyonkarahisar’da görev yapan mahalle ve köy muhtarlarımızın tamamı istedikleri zaman bizlere ulaşabiliyor. Bizde onların isteklerini, taleplerini ve önerilerini dikkate alarak yapılabilecekler üzerine mesai harcıyoruz. AK Parti olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde muhtarlarımızın haklarına yönelik çok önemli ve tarihi iyileştirmeler yaptık. Muhtarlarımıza verdiğimiz değerin göstergesi bu” dedi. Köy ve Mahalle muhtarlarının çok önemli bir misyonu olduğuna dikkat çeken Milletvekili Özkaya, Muhtarların Türk Demokrasisi için olmazsa olmazı olduğunun altını çizdi. Muhtarların tek tek taleplerini dinleyen Milletvekili Özkaya, “Çözümü noktasında bizler üzerimize düşeni yapacağız. İnşallah Afyonakarahisarımızın tüm köylerini ve mahallelerini sorunu olmayan birer yerleşim yerleri haline getireceğiz” dedi.

Köylerimizin Sorunları Önemli Ölçüde Bitti

Milletvekili Özkaya, önümüzdeki süreçte bu şekilde mecliste kabullerin devam edeceğini de belirterek, “Türkiye Büyük Millet Meclisinde Afyonkarahisar’ımızın muhtarlarını ağırlamaktan son derece mutluyuz. İnşallah bundan sonraki süreçte belirli aralıklarla Gazi Meclisimizde muhtarlarımızla buluşacağız. Muhtarlarımız zaman zaman bizleri ziyaret ederek, köylerinin ve sorumluluk alanlarının sorun ve problemlerini iletiyorlar. Bizlerde gerekeni yapıyoruz. İnşallah yapmaya da devam edeceğiz. Bugün Çok şükür bir çok köyümüzün önemli sorunları çözülmüş durumda. Son dönemde yaşanan kuraklık nedeniyle bazı su ile alakalı az da olsa sorunlarımız var, bunları da inşallah özel idaremiz ve il genel meclisimiz vasıtası ile çözeceğiz. Artık çok şükür muhtarlarımız bizlerden yayla yollarını, tarla yollarını ve köyler arası eski yolların yapılmasını talep ediyor, çünkü önemli ve öncelikli sorunların neredeyse tamamını çözdük” dedi.
 

Muhtarlar’dan Özkaya’ya Teşekkür
TBMM’de Milletvekili Ali Özkaya’nın misafiri olan muhtarlar ile programdan duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Ali Özkaya vekilimiz sağolsunlar her aradığımız da telefonun diğer ucunda sorunlarımızın giderilmesi için hazır bir şekil de bekliyor. Bugün muhtarlar günü dolayısıyla Afyonkarahsar’ın her ilçesinden bizleri davet ederek, mecliste misafir etti. Kendilerine bizlere gösterdiği ilgi alaka ve verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” dediler. Afyonkarahisar’ın Şuhut İcikli Köyü Muhtarı Ali Uysal ise, “Afyonkarahisar ve köylerinin tüm dertleriyle dertlenen Milletvekilimiz Ali Özkaya’ya şükranlarımı sunuyorum. Sayın Vekilimiz hepimizi tek tek dinledi, yapılabilecek çalışmalarda destek verdi. Bazı muhtarlarımızın isteklerini toplantı esnasında çözüme kavuştur. Kendilerine muhtarlar olarak çok teşekkür ediyoruz. Allah çalışmalarında kolaylıkar versin” diyerek teşekkür etti. Ziyaret meclis turu ve hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Editör: Haber Merkezi