Özkaya, “Her zaman hemşehrilerimizle olmaktan mutluyuz.”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Ali Özkaya Dinar ve Evciler’de gün boyunca ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Milletvekili Özkaya, ilk olarak AK Parti Dinar İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek, AK Parti Dinar İlçe Başkanı İdris Er, Belediye Başkanı Nihat Sarı, İlçe Yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ve Dinar’lı vatandaşlar ile bir araya geldi. İlçede yapılan teşkilat çalışmalarını ve yatırımları değerlendiren Milletvekili Özkaya, toplantı sonrasında vatandaşlarımızla özel olarak tek tek görüşerek talep ve isteklerini not aldı. Milletvekili Özkaya teşkilat binasında ki toplantının ardından ise, Dinar Ulu Caminde Cuma namazı sonrasında çevredeki esnafın cumasını tebrik etti. Dinar Belediyesinde Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’yı ilçe teşkilatı ve beraberindeki heyet ile ziyaret eden Milletvekili Özkaya, Belediye tarafından yürütülen yatırım ve hizmetlerle alakalı istişarelerde bulundu. Belediye ziyareti akabinde ise Milletvekili beraberinde Başkan Sarı, İlçe Başkanı İdris Er ve teşkilat mensupları ile Belediye tarafından yapımına devam edilen Kapalı Pazar Yeri’nde incemelerde bulundu. Milletvekili Özkaya daha sonra Dinar’da Düden olarak bilinen ve menderes nehrini besleyen akarsuyun çıkış noktasında inceleme yaparak, ilçeden ayrıldı.
“Evciler Her Şeyin En İyisine Layık”

Ziyaretlerine gün boyu devam eden Milletvekili Özkaya, Dinar’ın akabinde AK Parti Evciler ilçe Başkanlığında, İlçe Başkanı Şener Çalışkan, Belediye Başkanı Ali Dede Savaş ve teşkilat mensupları ile bir araya geldi. Burada da teşkilatla değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Özkaya, İlçede göreve başlayan Kaymakam Enes Emircan Buyuran’ı da ziyaret etti. Daha sonra Başkan Savaş, İlçe Başkanı Şener ve Kaymakam Buyuran ile birlikte ilçede yapımı devam eden yeni şehir stadyumu ve hükümet konağında incelemelerde bulundu. Özkaya, “Evciler ilçemiz her şeyin en iyisine layık. Hükümetimiz burada çok güzel hizmetlere imza atıyor. Bizlerde bu yatırım ve hizmetlerin takipçisi olarak ilçelerimizin her anlamda gelişmesi ve kalkınmasını sağlamak istiyoruz” dedi.

“Köylerimiz Artık Sosyal Tesis Talep Ediyor”

İlçe ziyaretlerinin akabinde Evciler ve Dinar’da köy ziyaretleri gerçekleştiren Milletvekili Özkaya, sırasıyla Evciler Gökçek Köyü, Dinar Gençali, Aktoprak ve Tekin köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların talep ve isteklerini dinleyen Milletvekili Özkaya, AK Parti dönemi itibari ile Köylerde büyük bir dönüşümün gerçekleştiğini belirtti. Özkaya, “Köylerimizin gelişmesi ve büyümesine ayrı bir önem veriyoruz” dedi. Köylerin artık bir çok asıl ihtiyacının bittiğine değinen Milletvekili Özkaya, “Artık köylerimizde Düğün Salonları, Köy Konakları talep ediliyor. Buda bize gösteriyor ki, Köylerimizdeki asıl ve ana ihtiyaçların tamamı yapıldı. Bu nedenle hemşehrilerimiz de sosyal ihtiyaçlara yönelik istek ve taleplerde bulunuyor” dedi. Milletvekili Özkaya gün boyu gerçekleştirdiği ziyaretlerin akabinde bir açıklama yaparak, “Her zaman milletimizin emrinde ve yanındayız. Meclis çalışmalarından fırsat buldukça, hemen halkımızın ayağına gidiyor, taleplerini, isteklerini ve bizlerden beklentilerini yerinde dinliyor ve çözüme kavuşturmanın gayretinde oluyoruz. Bu aziz millete hizmet etmekten, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Türkiye’yi 2023’e hazırlamaktan son derece mutlu ve gururluyuz. İnşallah 2023 Türkiye’sine Afyonkarahisar’ımız, ilçelerimiz ve köylerimiz hazır olacak” dedi.

Editör: Haber Merkezi