Özkaya “Halkımız Çözerse Erdoğan Çözer, Yaparsa AK Parti Yapar Diyor”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Ali Özkaya, TBMM’nin tatil olması nedeniyle Afyonkarahisar’da programlar icra etti.


Sürekli ilimizde farklı programlarda vatandaşlar ve partilileri ile buluşan Özkaya, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Merkezi tarafından atamaları yapılan AK Parti Şuhut ve Dinar İlçe Başkanlarına hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştiren Ali Özkaya, Dinar, Sandıklı ve Başmakçı’da taziye ziyaretlerinde bulundu. Başmakçı, Evciler ve Dazkırı ilçelerinde Doğalgaz verme Törenlerine de katılarak, vatandaşlarla buluşan Milletvekili Özkaya, AK Parti heyeti ile gerçekleştirilen bu programların sonrasında, Afyonkarahisar merkezde bir çok ziyaret gerçekleştirdi. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ve partililer ile gerçekleştirdiği bu programlarda, Esnaf ziyaretleri, Şehit aileleri ve teşkilat mensuplarına taziye ziyaretlerinde bulunan heyet, kurumları da ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.
“EYT ve Asgari Ücret’ten Vatandaşlarımız Memnun”
Ataköy bölgesinde gerçekleştirilen esnaf ziyareti sonrasında, Mareşal Fevzi Çakmak ve Esentepe Mahalle muhtarlıklarını ziyaret eden Milletvekili Özkaya, mahallelerin talep ve beklentilerini dinledi. Şehit Aileleri ve teşkilat mensuplarına taziye ziyaretinde bulunan Özkaya, KOSGEB İl Müdürlüğü, AFSÜ Rektörlüğü’nü ziyaret ederek, ESOB Yönetimi ile de bir araya geldi. Ziyaretlere ilişkin bir açıklamada bulunan Milletvekili Özkaya, “Halkımızın, esnaflarımızın yoğun ve memnuniyet dolu ilgileri bizleri ziyadesi ile memnun etti. EYT mağduriyetinin giderilmesi ve Asgari Ücret zammından duyulan memnuniyetleri sahada görmek çok değerli. Görüştüğümüz vatandaşlarımız, ziyaret ettiğimiz esnaflarımız bu konular için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a dua ederek, selamlarını iletmemizi rica ediyorlar. Bizlerde Cumhurbaşkanımızın selamlarını ileterek ziyaret ettiğimiz vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinleyerek, sorunlara çözüm üretmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımız şunu bizlere net bir şekilde söylüyor, yaşadığımız bazı sıkıntılar, sorunlar var, ama bunları çözerse Erdoğan çözer, yaparsa AK Parti yapar, diyerek, Cumhurbaşkanımıza olan güvenlerini ifade ediyorlar. İnşallah ülkemiz artık çok farklı bir noktaya Cumhurbaşkanımız liderliğinde ilerliyor. Bu yürüyüşte halkımızında bizlerin yanında olduğunu görmek, bir siyasetçinin zannediyorum en büyük mutluluğudur. AK Parti olarak Cumhurbaşkanımız Liderliğinde daha güçlü ve büyük Türkiye’yi halkımız ile inşa edeceğiz” dedi. Milletvekili Özkaya’ya ziyaretleri esnasında AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ve partililer eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi