Özkaya, “Gençlerimiz Ülkemizi Yarınlara Taşıyacaktır”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Ali Özkaya 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

“Gençlerimiz Ülkemizi Yarınlara Taşıyacaktır”

Milletvekili Özkaya, “19 Mayıs’ta Gazi Mustafa Kemal’in Samsun’a çıkarak, Anadolu’da başlayan milli mücadele birliklerini bir araya getirme planı milletimizin yeniden iman ve inançla küllerinden doğması hikâyesini yazmasına önemli katkılar sunmuştur. Aziz Milletimizin ve Milli Mücadelenin Kahramanlarınca bu eşsiz destanın yazılmaya başlandığı tarih olan 19 Mayıs, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Gençlik ve Spor Bayramı olarak kabul edilmiştir” dedi. Türkiye’nin geleceği olan gençlere ve spora verilen değerin bir göstergesi olarak böyle bir bayram verilmesinin önemli olduğuna dikkat çeken Milletvekili Özkaya, “Tarihimizden aldığımız inanç ve azimle, gençlerimizin yarınlara ülkemizi taşıyacağından hiç şüphemiz yoktur” dedi.

“Afyonkarahisar’da Gençlerimiz İçin Önemli Yatırımlar Yapıyoruz”

AK Parti’nin Gençliğe ve spora yönelik çok önemli yatırımları olduğuna da değinen Milletvekili Özkaya, “Yarınlarımızı emanet edeceğimiz gençlerimizin sporla iç içe milli ve manevi değerleri ile donatılmış bir şekilde yaşama hazırlanması için elimizden geleni yapıyoruz. Afyonkarahisar’ımızın gençleri için Gençlik ve Spor Bakanlığımızdan sadece son dönemlerde 250 milyon liranın üzerinde yatırımı ilimize kazandırdık, ilimiz merkez ve ilçelerimize yeni futbol ve basketbol sahaları, yüzme havuzları, gençlik merkezleri ve spor kompleksleri kazandırdık. İnşallah gençliğimizin ve sporcularımızın istifade edeceği çok güzel tesisleri ilimize kazandırmaya devam edeceğiz. Bu noktada gençlerimizden de beklentimiz Türkiye için üretmeleri, kendilerini her alanda geliştirerek, donanımlı birer bireyler haline gelmeleridir. Bunun dışında Türkiye’mizi Cumhurbaşkanımızın belirlediği 2023, 2053 hedeflerine azimli ve inançlı gençlerimizin taşıyacağını da unutmamak gerekir” dedi. Milletvekili Özkaya son olarak mesajında, “19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını tebrik ediyor, gençlerimize ve sporcularımıza sağlık ve huzur dolu bir yaşam diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi