Özkaya,Bin Yıl Sürecekti, 4 Yıl Sürdü”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvkili ve TBMM Anayasa Komisyon Başkan Vekili Ali Özkaya, 28 Şubat Postmodern Darbesinin yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

“Bin Yıl Sürecekti, 4 Yıl Sürdü”

Bin yıl sürmesi hayal edilen 28 Şubat’ın sadece 3 yıl sürebildiğine değinen Milletvekili Özkaya, “Millet iradesini hiçe sayarak, medya, asker, siyasiler ve bir takım stk ların öncülüğünde, Milletimizin helal oylarıyla iktidara gelmiş merhum Erbakan Hocamız Başbakanlığı’nda kurulan REFAHYOL hükümeti iktidardan uzaklaştırılarak, partimiz refah partisi kapatıldı. Demokrasi tarihimize kara bir leke olarak geçen, ve mucidlerinin demokrasiye balans ayarı veriyoruz diyerek, gerçekleştirdiği postmodern darbe bin yıl değil 3 yıl sürebildi” dedi. Millet iradesinin yok sayıldığı süreçte, milyonlarca muhafazakar insanın fişlenerek kamudan uzaklaştırıldığının ve bir çok insanlık dışı zulmün yasalara aykırı bir şekilde hayata geçirildiğini hatırlatan Özkaya, “Türkiye’nin en çok oy alarak seçimlerde birinci çıkan partisi Refah Partisi hukuka ve anayasaya aykırı bir şekilde kapatıldı” dedi.

“Erbakan; Geleceğe Işık Tutarak bugünleri işaret etti”

Özkaya “Merhum Başbakanımız ve Hocamız Necmeddin Erbakan, tarihi bir tespit yaparak, “Bu alınmış olan karar, tarihin akışı içerisinde basit bir noktadır. Böyle bir kararın yürürlüğe girmesiyle Türkiye'de halkımızın muazzam bir bölümünün partisi olan Refah Partisi ve onun davası, bu kararlardan zerre kadar etkilenmez. Bu kararlardan bir tek sonuç çıkar, o da refah inancının tek başına iktidarı. Bu olayın arkasından Refah Partisi davasının, camiasının çok daha büyüyüp gelişeceği kesinlikle açıktır.” sözleriyle geleceğe ışık tutmuştur. 28 Şubat’tan sadece 4 sene sonra AK Partimiz büyük bir halk desteği ile Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde iktidara gelmiştir. Milletimiz, 28 Şubat’ın mimarlarına en güzel cevabı yine sandıkta en güzel şekilde vermiştir. Allah’a şükrediyorum ki o dönem o sıkıntıları yaşan birisi olarak, bu darbecilerden hesap sorma ortamını yine Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Parti oluşturmuştur” dedi.

“Ektiğiniz tohumlar filizlendi ve çiçek verdi”


Her türlü darbenin karşısında olduklarını kaydeden Milletvekili Özkaya, “Her kimden ne şarta ve nasıl gelirse gelsin, her türlü darbenin karşısındayız. Darbeler ülkemizin adeta kanayan yarası halini almışken, 15 Temmuz’da yine bir grup haşhaşinin fetö terörist başından aldığı talimatla giriştiği darbe, Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla milletimiz tarafından durdurulmuş ve ülkemizde darbeler tarihe karışmıştır. Elhamdülillah bugün 28 Şubat’ta iktidardan uzaklaştırılan Milli Görüş inancı Türkiye’de iktidarının 20’yılını geçiriyor. Zannediyorum bu da en güzel cevaptır” dedi. Milletvekili Özkaya son olarak, 27 Şubat 2011 tarihinde ebediyete irtihal eden Milli Görüş Lideri Necmeddin Erbakan’ı rahmetle anarak, “Merhum Hocamızı özlem ve rahmetle anıyorum ve diyorum ki hocam ektiğimiz tohumlar filizlendi ve çiçek verdi, hayal ettiklerinizi hayata geçirdi”

Editör: Haber Merkezi