Özkaya, “AK Parti Vefa Hareketidir, Eskisi ve Yenisi Yoktur”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Ali Özkaya, Afyonkarahisar’da parti programlarına katılarak ilçe ve STK ziyaretleri gerçekleştirdi.
“AK Parti Vefa Hareketidir. Eskisi ve Yenisi Yoktur”
İlk olarak AK Parti Çay İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen kuruluşundan bu yana AK Parti’de görev alanların buluştuğu programa katılan Milletvekili Özkaya, burada AK Parti’nin bir vefa hareketi olduğunu, eskisi ve yenisi olmayan bir anlayışla halka hizmet için tüm kadroları ile çalıştıklarını ifade etti. Çay ilçesindeki programa katılmadan önce Bolvadin ilçesine Bağlı Dişli Beldesinde Belediye tarafından yapılan Tekstil Fabrikası ve İşyeri inşaatlarında incelemelerde bulunan Özkaya, burada Belediye Başkanı Sureyya Güvenir’den bilgiler aldı. Yapımı devam eden tesislerin tamamlanması ile Dişli ve bölgesinde önemli bir istihdam oluşacağını ifade eden Milletvekili Özkaya, “Dişli Belediye Başkanımız Sureyya Güvenir maşallah çok çalışkan ve başarılı bir belediye başkanı, Dişliye değer katıyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

SEKTÖR VE STK TEMSİLCİLERİ İLE BULUŞTU

Afyonkarahisar’da AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Mobilya Sektörü temsilcileri ile buluşma toplantısına katılan Milletvekili Özkaya, sektörün sorunlarına kalıcı çözüm bulacaklarını, tüm sektörlerin temsilcileri ile bir araya gelmeye devam edeceklerini ifade etti. Milletvekili Özkaya, sırasıyla Yeşilay Afyonkarahisar Şube Başkanlığı, Ensar Vakfı Şube Başkanlığı, Hisar Eğitim ve Araştırma Derneği’ni de ziyaret ederek, STK’ların sorun ve taleplerini dinledi. AK Parti Afyonkarahisar İl Seçim İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen İlçe Başkanları toplantısına da katılan Milletvekili Özkaya, son olarak AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen vefa programında partisinin kuruluşundan bu yana Afyon Merkezde görev almış mensupları ile bir araya geldi.

Editör: Haber Merkezi