MİLLETVEKİLİ ÖZKAYA “AFYONKARAHİSAR’IMIZ İÇİN ÖNEMLİ BİR FUAR”
 
Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Afyonkarahisar’a gelen AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya, beraberindeki AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın ile birlikte 5. Tarım, Hayvancılık ve Teknoloji Fuarını ziyaret ederek, stantları dolaştı.
 
14 Nisan’da kapılarını Afyonkarahisar’da açan 5. Tarım, Hayvancılık ve Teknoloji Fuarına ilgi her geçen gün artıyor. Yüzden fazla firmanın stant açtığı fuarı AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya ile Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın ziyaret etti. Yüzden fazla firmanın katıldığı, makine ve ekipmanlarını sergilediği fuarda üreticilerin işlerinde kolaylık sağlayacak makineler günümüz teknolojisi ile yeniden hayat buldu. Fuara katılan firmaları teker teker ziyaret ederek çalışmalarından başarılar dileyen Milletvekili Av. Ali Özkaya, makine ve ekipmanların günümüz teknolojisi ile yenilendiğini ifade etti.
 
ŞEHRİMİZİN GELİŞMESİNE KATKI SAĞLIYOR
Afyonkarahisar’ın tarım ve hayvancılıkta önemli bir il olduğunu vurgulayan Özkaya, en önemli geçim kaynağının da tarım ve hayvancılık olduğunu ifade etti. 5. Tarım, Hayvancılık ve Teknoloji Fuarının Afyonkarahisar’a da büyük katkı sağladığını belirten Özkaya, her geçen gün fuara katılan firma sayısının arttığını dile getirdi. Özkaya, “Afyonkarahisar’ımız tarım ve hayvancılığın yoğun olarak yapıldığı önemli illerimizden birisidir. Şehrimizin geçim kaynaklarının başında tarım ve hayvancılık gelmektedir. Tarım ve hayvancılığın yoğun olduğu ilimizde Tarım, Hayvancılık ve Teknoloji Fuarının yapılması da son derece önemlidir. Bu tür fuarlar ilimizin gelişmesine de büyük bir katkı sağlıyor. Fuarın büyütülmesi geliştirilmesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Ayrıca Sandıklı bölgesinin tarım makinaları üretim merkezi olması ve Dinar bölgesinin traktör ticaretinde önemli bir nokta olabilmesi içinde yapılması gereken neyse yapmaya hazırız” dedi. Yapılan konuşmanın ardından Milletvekili Özkaya ve Taşkın, beraberindekilerle birlikte fuara katılan firmaların stantlarını ziyaret ettiler. Milletvekilleri Özkaya ve Taşkın’a fuar ziyaretlerinde İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İl Yönetim Kurulu üyeleri, İscehisar İlçe Başkanı Murat Dikmen ve il genel meclis üyeleri eşlik etti. ,


 
Editör: Haber Merkezi