Özkaya, “2022 Yılının Bereketli Bir Yıl Olmasını Diliyorum”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Ali Özkaya, Yeni yıl münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Acısı ve tatlısı ile bir yılın daha geride bırakıldığını kaydeden Milletvekili Özkaya, “Hemşehrilerimiz ile birlikte Afyonkarahisarımızın ve Ülkemizin hak ettiği noktaya gelmesi gayesi ile yoğun tempolu bir yılı daha geride bıraktık. 2021 yılını da Aziz Afyonkarahisarlı hemşehrilerimize Cumhurbaşkanımız ile birlikte hizmet ederek geçirmenin mutluluğu içerindeyiz. 2021 yılının muhasebesini yaparken, yeni bir yıla kavuşmanın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Türkiye’nin olduğu gibi Afyonkarahisar’ımız da önemli kazanımlar elde ettiği bir yılı geride bırakıyoruz. Tüm dünyayı etkisi altına alan kovid salgınına rağmen ülkemiz içerisinde bulunduğu zorlukları aşarak, emin adımlarla sürdürdüğü yürüyüşüne 2021 yılında da devam etti.” dedi. Milletvekili Özkaya, Türkiye’nin her anlamda 2021 yılından güçlü çıktığını ifade ederek, “İnşallah yeni yılda ülkemiz özellikle çiftçilerimiz ve üreticilerimiz açısında önemli kazanımların elde edecek. Çiftçilerimiz ve üreticilerimiz için önemli projelerimiz var 2022 yılında hayata geçirilmesi ile birlikte çiftçilerimizin en büyük girdi kalemi olan enerji girdilerini düşürmeyi hedefliyoruz” dedi.

“Yeni Yılınızı Tebrik Ediyorum”

Türkiye ve Afyonkarahisar için çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Milletvekili Özkaya, “AK Parti olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde çalışmalarımıza hızla devam ediyor, Ülkemizi 2023’e hazırlıyoruz. Ayrıca 2022 yılının İlimiz için de Büyük Zaferin 100 yılı olması münasebetiyle ayrı bir önemi var. Bu hususta Cumhurbaşkanımızın da katılacağı bir program ile büyük bir devlet töreni gerçekleşmesini planlıyoruz. İnşallah 2022 yılı bir önceki yıldan ülkemiz için daha verimli, üretimin artığı, refahın arttığı bir yıl olacak. Üreticilerimiz için, çiftçilerimiz için, memurlarımız, çalışanlarımız için bereketli bir yıl olmasını temenni ederek, Yüce Allah’tan kovid ve tüm musibetlerden kurtulduğumuz bir yıl olmasını niyaz ediyor, aziz hemşerilerimizin yeni yılını tebrik ediyor, sağlık, sıhhat ve afiyetler diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi